More


  Concurență serioasă pe locurile pentru Poliția Animalelor! Media este de 16 candidați pe un loc!

  - Advertisement -

  Concurență mare pe locurile pentru Poliția Animalelor. Media este de 16 candidați pe un loc

  Este concurență mare la posturile pentru Poliția Animalelor, în medie 16 candidați pe un loc, cea mai mare concurență fiind pe posturile de agent de poliție, unde sunt primite peste 23 de cereri. Persoanele care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție au depus peste 4.300 de cereri de înscriere.

  Este concurență mare pentru locurile scoase la concurs pentru posturile de la Poliția Animalelor, pentru fiecare post fiind depuse, în medie, 16 cereri.

  În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor, anunță Poliția Română.

  Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs.

  Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

  Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliție scoase la concurs și 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofițer de poliție.

  De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

  În această perioadă, se desfășoară activitatea de validare a candidaturilor și probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfășoare proba scrisă.

  Sursă: alephnews.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img