More


  PSD iese la ATAC! Vasile Dîncu: ‘Ne așteptam ca promisiunile din campanie să se facă pe un buget’

  - Advertisement -

   Vasile Dâncu,  președintele Consiliului Național al PSD, anunță că partidul pe care îl reprezintă va arăta datele pentru un buget alternativ.

  „De ce nu se vine cu acest buget? Ne așteptam ca promisiunile din campanie să se facă pe un buget. E o luptă pentru putere (n.r.: în coaliția de guvernare). Azi vom arăta datele unui buget alternativ. Vom arăta ce se poate face cu acești bani. Ideea cu fondurile europene nu mi se pare decât o explicație politică, nu e credibilă”, a spus Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, la postul Digi24.

  „O să vedeți că sunt bani. Investițiile sunt păstrate la un nivel acceptabil. Sigur că noi nu vrem să impunem perspectiva noastră. Noi venim în dialog cu puterea, nu vrem neaparat să facem un război.

  Probabil din acest motiv întârzie Florin Cîțu, e greu să mulțumești pe toată lumea. Venim cu echipe care vor monitoriza execuția bugetară. Probabil că mai târziu vom prezenta și echipe care pot forma un Guvern alternativ. Noi nu prezentăm date SF, prezentăm surse”, a conchis Vasile Dîncu.

  sursa stiripesurse.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img