More


  Cum alegi ghete de damă din piele potrivite în funcție de conformație și statură?

  - Advertisement -

  Când alegi o pereche de ghete de damă din piele, este important să ții cont de modul în care le vei utiliza, dar și de câteva aspecte fizice, cum ar fi conformația corpului sau statura.

  Astfel, sigur nu vei alege o pereche de botine cu toc înalt pentru o ținută de mers iarna la serviciu, dar nici o pereche de ghete de munte pentru a le purta la birou. Iar lucrurile nu se opresc aici!

  Iată de ce alte aspecte ar trebui să ții cont când cauți perechea potrivită de cizme sau ghete din piele pentru femei!

  Alege ghetele de damă potrivite cu tipul de corp

  Dacă ești una dintre persoanele care crede că modelele de ghete dama piele sunt un articol vestimentar care se alege numai în funcție de mărime, activitate și ținută, să știi că acest lucru este adevărat doar pe jumătate.

  Sunt modele care se potrivesc anumitor conformații mai mult decât altora.

  Desigur, este esențial și modul în care le vei purta. Iată câteva direcții pentru alegerea corespunzătoare a unei perechi de ghete damă din piele!

  Ghete de damă pentru minione

  • Datorită faptului că alungesc piciorul, ghetele de damă cu toc înalt alungesc vizual ținuta, fiind perfecte pentru femeile de statură mică. Cu toate acestea, dacă este vorba despre o pereche de ghete pentru iarnă, tocurile de dimensiuni mici vor fi mai practice decât cele î
  • Femeile minione nu ar trebui să poarte botine. De asemenea, ele trebuie să evite cu desăvârșire încălțămintea cu talpă plată.
  • Femeile minione sunt avantajate de cizme și ghete din piele de o înălțime potrivită, până la jumătatea gleznei sau cu numai un centimetru deasupra acesteia. Alternativ, ele pot opta pentru cizme sau ghete de damă din piele cu un design care are un decupaj și o inserție în față.
  • Un lucru mai puțin știut este că femeile de statură mică nu ar trebui să evite cizmele și ghetele înalte până la genunchi. Dacă acestea sunt cu toc, în combinație cu o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni scurți, adică o îmbrăcăminte care nu se suprapune pe partea superioara a încălțărilor, vor arăta extraordinar de bine.
  • Un alt sfat pentru femeile minione care caută încălțăminte potrivită este evitarea modelelor care îmbracă în întregime gamba, cu curele sau cu vârful pătrat.

  Ghete de damă pentru femeile înalte

  • Dacă te numeri printre femeile înalte și subțiri, să știi că ești cât se poate de avantajată când vine vorba de alegerea unui model de ghete de damă din piele, pentru că tu vei arăta foarte bine cu oricare dintre acestea.
  • Ai putea, însă, să încerci o pereche de cizme sau de ghete din piele lungi până deasupra genunchiului. Chiar dacă nu sunt foarte ușor de încălțat și descălțat, vor arăta fabulos pe picioarele tale și le poți folosi în nenumărate ținute atrăgătoare.

  Ghete de damă pentru picioare late

  • În general, femeile cu piciorul lat ar trebui să evite acele modele cu vârful ascuțit sau pe cele decorate și accesorizate cu catarame sau curele, pentru că acestea vor face piciorul să pară și mai lat. În plus, încălțămintea nu va arăta prea feminină pe piciorul lor.
  • Femeile cu piciorul lat sunt sfătuite să aleagă încălțăminte cu vârful rotunjit, simplă și cu tocul subțire, de înălțime medie.

  Acum, după ce ai aflat câteva lucruri despre cum să alegi modelul cel mai potrivit de cizme sau ghete de damă din piele, mai rămâne doar să găsești mărimea și culoarea potrivite în magazinul online Capricia.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img