More


  Luca Năstruț va juca pentru U BT Cluj Napoca în Adidas Next Generation Tournament

  - Advertisement -

  Trei juniori legitimați la CSM LPS Bihorul Oradea vor participa în uniforma lui U-BT Cluj-Napoca la Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament Qualifier, eveniment programat a se desfășura în perioada 19-21 februarie 2021.

  Părțile au convenit că un astfel de acord este în beneficiul baschetului românesc și implicit al tinerilor jucători legitimați la CSM LPS Bihorul Oradea. Beneficiile unei experiențe de această natură pot fi de mare utilitate tuturor părților implicate, iar oportunitatea de a juca la acest nivel nu trebuia ratată atunci când ea se ivește
  Cei trei sportivi sunt Vlad Marinău, Luca Năstruț și Marian Schmidt. Aceștia se vor alătura sportivilor legitimați la U-BT Cluj-Napoca pentru o perioadă de pregătire anterior evenimentului, urmând să se deplaseze alături de aceștia și să joace la redutabilul turneu internațional organizat de compania ce păstorește Euroliga masculină, dar destinat juniorilor (categoria U18, sportivi născuți după 1 ianuarie 2003).
  Luca Năstruț s-a născut la Satu Mare. Aici a descoperit jocul de baschet, pe care inclusiv mama sa l-a practicat. Luca a făcut inițierea și primii ani de juniorat alături de LPS CSȘ Satu Mare, echip[ preg[tit[ de Radu Armaziu. El s-a alăturat lui LPS Bihorul CSM Oradea în urmă cu trei ani și a făcut parte din echipa ce a cucerit argintul național în 2019 la categoria U18. Jucător de poziția 2, Luca a participat la Campionatul European U16 masculin – Divizia B din vara anului 2019.
  Năstruț și Marinău fac parte din lotul echipei de seniori CSM CSU Oradea. Cel din urmă a jucat inclusiv în finala Cupei României la baschet masculin (seniori) – ediția 2019/20.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img