More


  Lulu Dragomir, anunțat OFICIAL antrenor la Olimpia!

  - Advertisement -

  Așa cum Gazeta de Nord- Vest anunța în ediția de vineri, Lulu Dragomir este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare. După decesul lui Mircea Bolba , cel care fusese numit în toamna lui 2020 la cârma galben-albaștrilor, conducerea Olimpiei a trebuit să se orienteze rapid, iar dintre fostele glorii ale clubului, Lulu Dragomir a fost considerat varianta optimă pentru acest moment.
  “Bine ai venit în familia Olimpia, Lulu Dragomir! Vă anunţăm că noul antrenor al Olimpiei Satu Mare este fostul jucător al acesteia, Ion “Lulu” Dragomir. Cunoscut și îndrăgit de suporterii echipei fanion a județului, “Lulu” se angajează la a sprijini acest proiect menit să ducă mai departe spiritul olimpist sătmărean. Îi urăm succes și îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse”, este anunțul conducerii Olimpiei pe pagina oficială de facebook a galben-albaștrilor.
  Reamintim că în afară de Lulu Dragomir pe lista conducerii Olimpiei ca posibili înlocuitori ai lui Mircea Bolba mai erau Paul Mihai, Cosmin Iuhas, Tibi Csik și Mihai Sabău.
  Olimpia și-ar dori ca în anul centenarului, la vară, echipa să promoveze în Liga a 3-a. Rămâne de văzut cum se va desfășura sau dacă vom avea în acest an un campionat la nivelul Ligii a 4-a!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img