More


  “Să treacă pandemia, să crească brandul Bia!”

  - Advertisement -

  Bianca, ai plecat de cativa ani buni din Satu Mare. Cu ce ganduri ai plecat, ce dorinte aveai?

  Am plecat din Satu Mare la vârsta de 16 ani, la  festivalul  “Mamaia copiilor”. Așa a luat roadă ascensiunea profesională în București. Am fost în juriu, dupa aceea următorul an, la acel festival împreună cu Horia Moculescu, m-a remarcat un mare compozitor Cristian Faur, am făcut patru melodii demo, le-am prezentat la o casă de discuri, după aceea videoclipul și emisiuni. Totul a venit de la sine.

   Iti mai amintesti cum a fost la inceput? Ce asteptari ai avut si ce ai gasit?

  Da, viața de București a fost foarte grea, deoarece aveam 16 ani, eram cu școala în Satu Mare, dar m-am transferat cu absolut totul. Am crezut că viața mea este roz ca și la Satu Mare, că mămica o să-mi facă ciorba și o să mă aștepte cu mâncarea caldă, dar nu a fost așa. Am rămas o lună cu mama la București, după care ea a plecat și am rămas singură, n-am cunoscut pe nimeni și am început ușor, ușor să învăț Bucureștiul cu tramvaiul, pe jos, nu aveam nici carnet de conducere. Mi-a fost foarte greu, toate ușile erau închise, dar treptat, treptat,  am început să-mi fac prieteni. Chiar dacă mama era prin telefon, am început să-mi fac prieteni, să mă duc în emisiuni, să cunosc lume și am început să mă integrez.

  Ce a fost cel mai dificil pentru tine, fiind departe de casa?

  Cel mai dificil a fost dorul de părinți, avand vârsta  foarte fragedă, totul a fost dificil, parcă nici profesorii nu erau acum cum au fost. In Satu Mare  am terminat la Liceul Economic și m-am transferat la Liceul Economic Hermes în București, dar nu cunoșteam pe nimeni, n-aveam nici o colegă care să-mi fie aproape de suflet, cum aveam de exemplu în Satu Mare. A fost o perioadă foarte dificilă în viața mea, dar uite, am 30 de ani și am trecut cu brio peste tot, totusi,încă mă mai lovesc de răutățile Bucureștiului.

   Ai intrat incet,incet in lumea showbiz-ului…cum este?

  Lumea showbiz-ului este într-adevăr o altă lume. Suntem noi ai noștri, intrările se fac foarte greu, dar este foarte fain. Evenimentele sunt foarte pompoase, rochiile de seară pe care le purtăm pe un covor roșu de exemplu la evenimentele cu ștaif, emisiunile la care participăm, eleganța oamenilor, totul e pe opulenta, pe rafinament, adică… e chiar super!

  Cum sunt oamenii in Bucuresti, cum sunt oamenii in Satu Mare?

  Daca ma intrebai la 16 ani iti spuneam că răutățile de pe lume cele mai mari, le găsesc în București dar acum, mi-am schimbat mentalitatea, pentru că am început să fiu de-a lor.

   Cat de des vii acasa?

  Nu merg foarte des acasă. Merg doar de sărbători, dacă e Crăciunul sunt de nelipsit, dacă e Paștele sunt de nelipsit, îmi place să-mi petrec sărbătorile împreună cu familia mea. Spre rușinea mea, chiar nu am participat la ziua de naștere a tatălui meu și pe 28 Aprile este ziua fratelui meu George și  eu o să lipsesc, dar avem tehnologie, ne vedem pe FaceTime, ne vedem mai mult prin telefon vorbim în fiecare zi.

  De-a lungul timpului ai fost implicata in mai multe proiecte TV, care a fost cel mai pe plac sufletului tau?

  Mie mi-a plăcut atât de mult să cochetez cu televiziunea, să cant. Toate proiectele în care am fost implicata, mi-au plăcut enorm de mult, începând de la “Săracii copii bogați” reality-show -ul la care am participat “Veselie în bucătărie” emisiunea pe care am prezentat-o, proiectul pe care l-am incheiat recent “Bravo ai stil celebrity”  Au fost  proiecte foarte multe în viața mea, care m-au marcat frumos. Nu uit de uite de exemplu și emisiunea ta, revelionul Nord Vest TV pe care l-am filmat la tine și acela a fost binevenit pentru mine pentru că m-am simțit în lumea mea.

   Acum esti o alta Bianca, mult mai slaba.Cum ai reusit sa slabesti?

  Toată lumea știe am avut probleme cu kilogramele. Am slabit in urma unei operații de slăbit, pe care am făcut-o la București. Recomand tuturor femeilor să facă acest pas pentru ca mi-a schimbat viața. Da, mă simt o altă femeie, încă nu m-am obișnuit cu imaginea mea. Chiar așa am intrat și în concursul Bravo ai stil! Vreau să mă regăsesc prin ochii altora, că eu mă uit în oglindă și văd o altă Bianca nu sunt obișnuită, 30 de ani am avut 80, 90, 100 kg evident cu cure de slăbire repetate, repetate și slăbeam și iar mă îngrășăm. Acum mă uit, sunt slabă tot timpul, încerc să mă mențin așa, mă bucur în fiecare dimineață de aspectul meu fizic și sunt foarte fericita.

   Cat de dificil este acum, sa te mentii asa?

  În viață trebuie să facem și chestii care sunt dificile, normal că țin la silueta mea, nu mănânc absolut nimic care să îngrașe și mănânc foarte puțin, am un stil de viață mult mai sănătos dar mă ajută și foarte mult operația pe care am făcut-o, deoarece, dacă nu eram operată scăpăm de sub control mâncatul, dar acum este mult mai ușor, mă satur mai repede, mănânc ce trebuie, sunt axata mai mult pe pește, pe fructe de mare, pe salate.

   Ai lansat recent o melodie.Spune-ne despre ea.

  Melodia  Belladonna, este o melodie frumoasă pe care am făcut-o în colaborare cu Cocos de la Călărași, mă bucur foarte mult de succesul ei, am foarte multe apariții televizate pe această melodie și pe videoclipul pe care l-am filmat. Melodia luat naștere pur simplu, m-am întâlnit la o emisiune cu Cocoș de la Călărași și fiica lui care a cerut să facem o poză împreună, ne plăceam reciproc,  evident am acceptat și uite așa s-a legat colaborarea, ceva foarte rapid și foarte frumos.Mi-am dorit foarte mult să mă relansez în muzică și în curând o melodie nouă Bianca Rus.

   Ce ti-ai propus pentru anul 2021?

  Pentru 2021 am doar o vorbă: “Să treacă pandemia, să crească brandul Bia!” Mult succes pentru toată lumea, fericire, sănătate și să fie un an bun, un an prosper cu multe proiecte și tot ce ne dorim și tot ce-mi doresc să mi se îndeplinească. Pupic de la Bia!

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img