More


  Baschet feminin. Miguel Lopez : “Sper ca împreună să aducem orașului acel prim trofeu intern din istoria clubului!”

  - Advertisement -

  Satu Mare va fi gazda Turneului Final al Cupei României la baschet feminin. În weekend, CSM Satu Mare, Sepsi Sfântu Gheorghe, Agronomia București și U Cluj Napoca se vor duela pentru primul trofeu intern al sezonului 2020-2021.

  Este pentru a doua oară de la înființarea CSM-ului când gruparea sătmăreană e gazda turneului final al Cupei României, prima finală jucată la Satu Mare având loc în sezonul 2010-2011 în sala LPS. Atunci BC ICIM Arad învingea CSM Satu Mare după un meci cu multe răsturnări de situație. Iar în finala mică, Sepsi trecea de SCM Craiova.

  Din păcate, din cauza pandemiei de Covid-19 spectatorii nu se vor putea bucura de eveniment, însă organizatorii au anunțat că jocurile vor putea fi urmărite în direct pe FRBTV, pe pagina de facebook a CSM SATU MARE și pe NORD VEST TV.

  Antrenorul CSM-ului sătmărean, spaniolul Miguel Lopez, a vorbit despre importanța turneului final de la sfârșitul săptămânii.

  ”E un turneu foarte important pentru Satu Mare, un eveniment de gală pentru oraș. Organizarea finalei de cupă e o responsabilitate pentru club și o motivație suplimentară pentru echipă. Știu că va fi foarte greu să învingem Sepsi, echipa care în ultimii ani domină baschetul feminin românesc, dar o luăm acum și ca pe o onoare că noi am putea fi prima echipă care să învingă Sepsi într-un astfel de duel la turneul final. E important pentru noi că jucăm acasă, în sala noastră, una care să ne fie ca un sanctuar , ceva care să fie pentru adversari un loc unde să știe că nu pot învinge pe CSM SATU MARE. Am un regret că nu vom avea publicul nostru alături de noi, țin minte și acum că acum două sezoane ne-au împins de la spate și am egalat situația în finala jucată contra celor de la SEPSI. Lumea iubește baschetul la Satu Mare și era bine să avem acea extra energie care vine de la suporteri. Mă bucur că sunt antrenor aici la Satu Mare și sper ca împreună să aducem orașului acel prim trofeu intern din istoria clubului!”

  Sâmbătă se vor juca semifinalele, U Cluj Napoca- Agronomia de la ora 16 și Sepsi- CSM Satu Mare de la ora 19.

  Iar finala e programată duminică de la ora 18!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img