More


  Gardoș după remiză cu Craiova: ”Ar fi o dezamăgire acum dacă nu prindem play off-ul!”

  - Advertisement -

  Academica Clinceni a ținut în șah acasă pe Universitatea Craiova, scor 0-0. Ilfovenii reușesc să obțină un punct prețios în fața unei pretendente la titlu, după victoria reușită în fața liderului FCSB.

  Academica are șanse mari în continuare să prindă playoff-ul, iar antrenorul echipei, Ilie Poenaru, crede că este un loc meritat.

  ”E un punct câștigat, pentru că am întâlnit o echipă de posesie, o echipă puternică. Mai mult am alergat după ei decât să jucăm. Strategia era alta, să facem posesie și contraatac, dacă eram mai atenți puteam obține chiar 3 puncte.

  Un meci echilibrat, pragmatic. Craiova e mai bine organizată acum, nu ne-a mai oferit spații ca în tur.

  Mai sunt 7 etape din sezonul regulat, urmează deplasare la Sepsi, apoi cu Astra și Viitorul, e important că nu pierdem, credem că merităm acest loc pentru că jucăm de la egal la egal cu orice echipă”, a declarat Ilie Poenaru după meci.

  ”Nu ne gândeam la obiectivul acesta la început, lucrurile au mers bine, acum ne revenim. E important să nu pierdem, trec etapele, vrem să rămânem acolo, ar fi o dezamăgire acum dacă nu prindem playoff-ul”, a spus și Florin Gardoș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img