More


  Liga 2-a: Recea lui Florin Fabian, o nouă victorie în amicale!

  - Advertisement -

  ACS Comuna Recea, echipă antrenată de la începutul acestui an de sătmăreanul Florin Fabian, a reușit sâmbătă o nouă victorie . În amicalul cu Avântul Reghin, Recea s-a impus cu 2-1 iar primul gol a fost marcat de sătmăreanul Alin Văsălie.

  De altfel Văsălie ( ex Olimpia) și Micaș ( ex LPS Satu Mare) au început ca titulari jocul cu Reghin iar un alt sătmărean, Ciprian Brata a evoluat în partea a doua pentru moroșeni.

  “Am jucat cu o echipă bună de Liga 3și, în ciuda oboselii pe care au acumulat-o în această săptămână, băieții s-au descurcat bine. Au avut atitudine și s-au angrenat la efort, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Sunt mulțumit pentru că și rezultatele din amicale ne ajută și sperăm ca peste două săptămâni, când se reia campionatul, să fim bine pregătiți”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florin Fabian, antrenorul echipei ACSF Recea. De remarcat că de la venirea lui Fabian, Recea a câștigat toate amicalele jucate în această iarnă.

  Recea va debuta în sezonul de primăvară al ligiia  2-a, pe 20 februarie, acasă cu Chiajna.

  Altfel, certezanul Vasile Pop a marcat pentru Minaur Baia Mare în amicalul câștigat, 2-1 , sâmbătă cu CSC Sânmartin. Pentru Minaur au mai evoluat și alți jucători sătmăreni, Mircea Donca și Cristian Paul. Mark Parnău se pare că va fi împrumutat de cei de la Minaur la Progresul Șomcuta Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img