More


  Liga a 2-a: ACS Comuna Recea , un nou succes în amicale! Trupa lui Fabian a învins clar Sportul Șimleu!

  - Advertisement -

  Fotbal Comuna Recea , echipă antrenată de sătmăreanul Florin Fabian a terminat la rândul ei meciurile amicale din această iarnă, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea echipelor din Liga 2. Maramureșenii au disputat la Iclod confruntarea cu Sportul Șimleu Silvaniei, ocupanta locului 6 a Seriei 10 din Liga 3, de care au trecut cu 4-0.

  Antrenorul Florin Fabian a încercat să programeze confruntarea pe o suprafață de joc naturală, dar acest lucru nu a fost posibil din pricina condițiilor meteo, notează Glasul Maramureșului. În ciuda acestei mici probleme, Fotbal Comuna Recea a câștigat, marcând câte două goluri pe repriză.

  Sătmăreanul Văsălie a marcat pentru 1-0, în minutul 36, pentru ca înaintea pauzei, cu trei minute, Marieș să majoreze diferența. Formația pregătită de Florin Fabian a continua jocul ofensiv și în partea a doua și a punctat prin Mendoza, minutul 60, și Coman, minutul 76.

  Pe lângă Văsălie la Recea au mai evoluat alți doi sătmăreni, Bura și Brata precum și Micaș, mijlocaș crescut la LPS Satu Mare.

  Până acum, de la reluarea pregătirilor, Fotbal Comuna Recea a mai jucat alte cinci meciuri amicale. Le-a câștigat și pe acelea: 5-0 cu Someșul Dej (Liga 3), 2-0 cu Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare), 4-0 cu Sticla Arieșul Turda (Liga 3),  2-1 cu Avântul Reghin (Liga 3) și 2-0 cu Progresul Șomcuta Mare (Liga 3).

  Fotbal Comuna Recea începe anul 2021, în Liga 2, de pe locul 18 din 21 de echipe. În 14 meciuri a adunat 15 puncte, la fel ca următoarea clasată, locul 19, Unirea Slobozia.

  Maramureșenii au primul meci oficial în acest an cu Concordia Chiajna, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img