More


  Sătmăreanul Marcel Tarța candidează pentru un loc în Comitetul Executiv al FR Scrimă!

  - Advertisement -

  Marius Florea, preşedintele în exerciţiu, şi Constantin Sandu sunt cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, la Adunarea Generală de alegeri care va avea loc în data de 23 februarie, la Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti.
  Pentru cele cinci poziţii de membri în Comitetul Executiv al federaţiei sunt depuse şapte candidaturi, anunţă organizaţia pe pagina sa de Facebook: Oana Ionescu, Marcel Tarţa, Pavel Badea, Valentin Niţă, Ciprian Porumb, Gabriela Dinţică, Dr. Costin Duţu.
  Marcel Tarța este directorul CS Satu Mare și candidează în premieră pentru o funcție în forurile de decizie ale Federației Române de Scrimă!
  În prezent, Comitetul Executiv al federaţiei este compus din preşedintele Marius Florea, secretarul general Roxana Bârlădeanu, vicepreşedinţii Ana-Maria Popescu (Brânză), Ioana Ionescu, contabilul-şef Lăcrămioara Surufcă şi membrii Loredana Dinu, Florin Zalomir şi Petrică Ungureanu.

  Marius Florea a fost ales preşedinte al federaţiei pe 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în ianuarie acelaşi an din motive de sănătate. Laura Badea fusese aleasă pe 29 martie 2017 în funcţia de preşedintă a FRS.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img