More


  UEFA. Kovacs Istvan va arbitra în Europa League

  - Advertisement -

  Din această săptămână s-au reluat cele mai importante competiții europene intercluburi. Marți și miercuri am avut dueluri interesante în Liga Campionilor iar seara de joi e dedicată Ligii Europa. Mai mulți oficiali din România vor fi prezenți la partide din Europa League.

  Careianul Kovacs Istvan va arbitra în Portugalia, Ovidiu Hațegan este rezervă, iar Alexandru Deaconu va fi observator în Israel.

  Careianul Istvan Kovacs a fost trimis să împartă dreptatea în Portugalia, la jocul dintre Sporting Club Braga și AS Roma, unul dintre duelurile tari ale 16-imilor Ligii Europa. Kovacs va fi ajutat la cele două linii, pe Estádio Municipal de Braga, de Vasile Florin Marinescu din Dâmbovița și de Ovidiu Artene din Vaslui, în timp ce al patrulea oficial a fost ales Ovidiu Hațegan din Arad. Meciul se joacă joi, 18 februarie, de la ora României 19.55.

  Să nu uităm că la ultimul meci european pentru Ovidiu Hațegan, PSG – Basaksehir, din Champions League, a avut loc acel incident de posibil rasism al rezervei Colțescu, și e foarte probabil ca UEFA să fi luat decizia de a-l menaja pe arădean, urmând ca săptămâna viitoare, alături de asistentul Octavian Șovre, să fie delegați, cel mai probabil, la o partidă europeană de top.

  Și tot joi, Alexandru Deaconu face parte din corpul de observatori UEFA, fiind observator de arbiri, la meciul de pe Bloomfield Stadium dintre Maccabi Tel Aviv – Șahtior Donețk, care se joacă de la ora 22.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img