More


  Baschet feminin-CSM SATU MARE. Victorii fără emoții cu Phoenix Constanța și CSM Alexandria

  =

  CS Municipal Satu Mare şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, după ce a învins-o pe CS Phoenix CSU Simona Halep Constanţa cu scorul de 83-59, sâmbătă, pe teren propriu, în Liga Naţională de baschet feminin.

  Claudia Monica Cuic (Pop), cu 24 puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive, şi Patricia Lamae Bright, 24 p, 12 rec, au fost artizanele acestui succes. Tierra Henderson, cu 14 p, 9 rec, s-a remarcat de la învinse.

  La CSM Satu Mare au lipsit Erica Covile, rupture de ligament, Marina Solopova, deces în familie și Adina Pop, în refacere. CS Universitatea Cluj-Napoca a învins-o la limită pe CS Municipal Târgovişte, cu 53-52. Korine Lovell Campbell, cu 17 p, 12 rec, s-a evidenţiat de la ”U”, iar Gabriela Irimia a reuşit un double-double pentru echipa din Târgovişte, 13 p, 13 rec. În alte partide, FCC Baschet UAV Arad a trecut de CSTBv CSU Olimpia Braşov cu 74-45, iar CS Municipal Alexandria a câştigat categoric în faţa celei mai slabe echipe a campionatului, CSU Rookies Oradea, cu 97-42.

  Ieri CSM Satu Mare a învins CSM Alexandria, scor 101-30.

  Tot duminică CSU Oradea- Phoenix Constanța 40-115, CSM Târgoviște- FCC Arad 46 -78, Olimpia Brașov- U Cluj Napoca s-a jucat duminică de la ora 18.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img