More


  Victorie obligatorie pentru trupa lui Ritli

  - Advertisement -

   

  În acest week end se reia campionatul și la nivelul ligii a 3-a.

  CSM Satu Mare, singura reprezentantă a județului în eșalonul trei , își începe sâmbătă bătălia pentru evitarea retrogradării din seria a 10-a iar primul duel e unul extreme de important.
  Elevii lui Ritli vor întâlni Sportul Șimleu , o echipă aflată la șase puncte de CSM Satu Mare iar o cu o victoriesâmbătă sătmărenii iar aduce și pe șimleuani în hora retrogradării.
  Din păcate antrenorul Ritli Zoltan are problem serioase de efectiv, fundașul central Florin Mureșan fiind indisponibil pentru o bucată mai lungă de timp.

  Partida dintre CSM Satu Mare şi Sportul Şimleu are loc pe Stadionul ”Olimpia”, de la ora 15, din păcate fără spectatori. Partida va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a CSM Satu Mare.

  Dacă pentru CSM Satu Mare victoria e obligatorie în schimb pentru primul meci oficial din 2021, Sportul Şimleu speră să obţină măcar un punct. Un rezultat pozitiv la Satu Mare ar face ca gruparea de sub Măgură să abordeze restul etapelor mai relaxată, în condiţiile în care avansul faţă de prima poziţie retrogradabilă ar rămâne unul considerabil.

  “Ştim că CSM Satu Mare are o echipă bună şi nu trebuie să ne luăm după clasament, care este irelevant în situaţia lor, fiindcă au pierdut câteva meciuri din cauza COVID-19. Pentru noi un rezultat pozitiv la Satu Mare ar fi un pas înainte. Obiectivul nostru pentru acest meci este să nu pierdem. Dacă vom scoate punct sau puncte vom fi mai liniştiţi pentru meciurile următoare din mai multe puncte de vedere”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

  În tur, Sportul Şimleu a câştigat cu 2 – 1 în faţa celor de la CSM Satu Mare. Oaspeţii au condus sub Măgură, dar şimleuanii au egalat înainte de pauză prin Ismael Guiti, iar pe final de meci au câştigat prin reuşita lui Răzvan Pop. La meciul de sâmbătă, fundaşul Ismael Guiti nu va putea juca din cauza unor probleme medicale.

  Amintim că în toamnă CSM Satu Mare a pierdut două partide la masa verde din cauza problemelor cu covid 19. Cu siguranță ci trupa sătmăreană ar fi obținut puncte importante în fața celor de la Luceafărul Oradea și CAO Oradea și acum nu ar mai fi tremurat pentru retrogradare…. Din păcate însă elevii lui Ritli au cedat la masa verde și încep anul pe penultimul loc în serie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img