More


  CSM Satu Mare, în finală

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a obținut o nouă calificare în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin după ce a câștigat și meciul trei al semifinalei cu FCC Baschet UAV Arad.

  Alb-roșiile s-au impus cu 77-61 în deplasare, pe sferturi 20-22, 19-13, 25-15, 13-11. După o primă repriză echilibrată, Solopova și Cuic au rupt echilibrul cu câteva coșuri din poziții dificile și finalul a fost fără emoții pentru sătmărence.

  Claudia Cuic (Pop) a fost coșghetera partidei cu 30 de puncte, contribuind și cu 9 recuperări. Pentru CSM au mai înscris: Bright 15 puncte (în double-double cu 11 reucperări), Solopova 12 puncte (6 recuperări, 9 pase decisive), Goss 12 puncte, Podar 5 și Kilin 3. La gazde s-au remarcat Poole cu 16 puncte și Hadzovic cu 13.

  La general a fost 3-0 pentru CSM Satu Mare în semifinală, care va lupta din nou pentru titlu cu marea rivală ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

  Este a 5 a finala din istoria clubului si a 3 a in ultimii patru ani! Primele două meciuri din finala se joaca pe 5 si 6 mai la Sfântu Gheorghe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img