More


  Final de campionat cu emoții pentru trupa lui Ritli

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare avea mare nevoie de un rezultat pozitiv sâmbătă la Zalău pentru a nu sta în ultima etapă la mâna altora… Mai precis , trupa lui Ritli ar fi avut nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri pentru a avea asigurat locul opt la finalul sezonului.

  Din păcate însă, în ciuda unei evoluții curajoase la Zalău, CSM ul a pierdut duelul ci sălăjenii în vreme ce Progresul Șomcuta Mare a câștigat lejer, 3-0 la Luceafărul iar maramureșenii au trecut pe poziția a 8-a, trimițându-i pe elevii lui Ritli pe loc de baraj…

  SCM Zalău-CSM Satu Mare, scor 2-1, a fost un meci în care ambele echipe au oferit spectacol, mai ales în prima repriză, când s-au şi marcat cele trei goluri. Sebastian Culda a fost cel mai periculos jucător pentru defensiva sătmărenilor, iar prima ocazie a avut-o în minutul 6, dar şutul său centrare s-a dus puţin pe lângă. Tot Culda a încercat o execuţie preteţioasă în minutul 20, dar defensiva adversă a respins pericolul. A venit şi golul până la urmă semnat de Sebastian Culda, care a marcat cu un şut la colţul lung în minutul 28, după o pătrundere pe dreapta.

  În doar 4 minute s-au marcat trei goluri, iar sătmărenii au şi egalat în minutul 30, prin Chitaş, care a înscris cu capul după o centrare de pe dreapta.

  Jocul s-a mutat rapid la poarta vizitatorilor, iar în minutul 31, Raul Stanciu a prins un şut bun şi s-a făcut 2 – 1, scor cu care s-a intrat şi la vestiare.

  La reluarea, misiunea gazdelor a devenit ceva mai uşoară, după ce Luca Tincău l-a faultat în postură de ultim apărător pe Sergiu Pop şi a fost eliminat.

  Chiar și cu un om mai puțin trupa pregătită de Zoltan Ritli şi Tibi Csik a pus presiune la poarta lui Miron şi a sperat la egalare.

  Şi SCM Zalău a avut câteva acţiuni bune, iar cea mai mare ocazie a avut-o Mihai Onicaş, care a tras puţin peste poartă. În ultimele minute, CSM Satu Mare a avut o lovitură liberă din poziţie bună, însă Erivin Zsiga a tras peste şi imediat s-a auzit fluierul final. În tabăra Zalăului a început fiesta, după ce SCM a atins o performanţă importantă şi s-a calificat la baraj, unde va avea ocazia să lupte pentru promovarea în Liga a II-a.

  De partea cealaltă, CSM Satu Mare nu mai e doar” la mâna ei” în bătălia pentru evitarea barajului de la retrogradare. Trupa lui Ritli are nevoie de o victorie în ultima etapă acasă în fața liderului, Minaur. Dar în același timp trebuie să aștepte un pas greșit al celor de la Progresul în meciul pe care aceștia l joacă acasă cu SCM Zalău.


  SCM Zalău- CSM Satu Mare 2-1 ( 2-1)
  Au marcat: Sebastian Culda (28) şi Raul Stanciu (31), respectiv Florin Chitaş (30)

  SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop, Alin Mutu (67 Logon Romaric), Cristian Jalbă, Mihai Cohan, Sebastian Culda (77 Denis Cubaş), Vadim Calugher, Mihai Onicaş, Mihai Forna, Raul Stanciu (cpt.) (67 Lorant Kis) şi Sergiu Pop (89 Dănuţ Cozma). Rezerve: Andrei Pop – Bogdan Vişan, Mihai Petra şi Iustin Ardelean: Antrenori: Vasile Jula (principal) şi Alexandru Pop (secund)

  CSM Satu Mare: Alex Cadar – Nyeki Mark, Călin Vadan, Raul Ritli, Flaviu Ionescu, Luca Tincău, Svarczkopf Istvan (cpt.), Kevin Barth, Florin Chitaş, Zsiga Ervin şi Cătălin Cadar. Rezerve: Illyes Daniel, Daniel Oşan, Simon Angelo, Raul Ziman, Rareş Nyilvan, Martin Jakab, Marian Zima, Ioan Babuţ şi Denis Boier. Antrenori: Zoltan Ritli (principal) şi Tiberiu Csik (secund)


  Seria 10, etapa 17
  Unu Fotbal Club Gloria – CSC Sânmartin 2-0
  Adrian Nalați (9, 29 – penalty)
  Minaur Baia Mare – Sportul Şimleu Silvaniei 4-2
  Alexandru Pop (5, 7), Andrei Hațiegan (80), Vasile Pop (88) / Mansour Gueye (40), Adelin Neaga (70)
  SCM Zalău – CSM Satu Mare 2-1
  Sebastian Culda (28), Raul Stanciu (32) / Florin Chitaş (30)
  Luceafărul Oradea – Progresul Şomcuta Mare 0-3
  Tudor Balmoș (6 – penalty), Mark Parnău (9), Andrei Zete (16 – penalty)
  Someşul Dej – CA Oradea 2-0
  Ionuț Dobrea (6), Florin Boeran (24)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img