More


  La o victorie de o nouă finală!

  - Advertisement -

   

  CSM Satu Mare conduce cu 2-0 în seria semifinală a Ligii Naționale și mai are nevoie de un singur succes, din trei meciuri, pentru a juca din nou cu trofeul pe masă.

  Iar victoria ar putea veni chiar luni seara la Arad în sala Victoria în duelul trei cu FCC Baschet.
  După victoriile concludente de la Satu Mare, la 28 și 20 de puncte, trupa spaniolului Miguel Lopez pornește mare favorită și n meciul de luni.
  CSM-ul și a dominat clar adversarele la toate capitolele în meciurile de miercuri și joi din sala LPS și mizează și acum pe forța grupului.
  Jucătoarele și staff-ul echipei au trecut cu bine peste testarea antgen de vineri și sunt pregătite acum de duelul cu rivalele din Arad.
  Miguel Lopez le are la dispoziție pe Claudia Cuic, Marina Solopova, Patricia Bright, Bria Goss, Adina Pop, Alina Podar, Carla Popescu, Andreea Huțanu, Tunde Kilin, Neagu Teodora, Renata Szmutku și Laura Bota. Lipsește accidentata Erica Covile.
  În cealaltă semifinală, Sepsi are 2-0 cu Olimpia Brașov iar meciul trei se joacă sub Tâmpa luni seara.
  CSM Satu Mare a mai jucat finale de Liga Națională în sezoanele 2010-2011, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019 iar anul trecut a ajuns în semifinale doar că Liga Națională s-a întrerupt din cauza pandemiei.
  Partida de luni seara va începe la ora 18 și va fi transmisă pe FRBTV , pe pagina de facebook a FCC Arad și în înregistrare de la ora 20 pe NORD VEST TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img