More


  Liga 1: “The Expendables” s-au întors …Florin Gardoș în play off cu ACADEMICA!

  - Advertisement -

  Academica Clinceni s-a calificat pentru prima oară în istorie în play-off. Florin Gardoș și restul jucătorilor lui Poenaru care au trecut pe la FCSB au avut un mesaj special, în miez de noapte.

  Fosta gardă de la FCSB face minuni la Academica Clinceni. Ilfovenii au prins play-off-ul de pe locul 5, la capătul unei victorii răsunătoare cu Dinamo, scor 3-1.

  Rusescu, Gardoș, Tănase, Pîrvulescu și Adi Popa au repetat isprava de la victoria cu FCSB, din urmă cu două luni. “The Expendables”, au titrat foștii fotbaliști de la FCSB, făcând referire la celebrul film în care joacă Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jet Li, Bruce Willis și mulți alți actori celebri, dar care au o vârstă mai înaintată.

  “The Expendables” s-au întors și au dus Academica Clinceni în play-off  a postat și Florin Gardoș…

  Rusescu și Gardoș au fost titulari împotriva lui Dinamo. Fostul golgheter al FCSB-ului a deschis scorul în Ștefan cel Mare, în timp ce apărătorul trecut pe la Southampton a pasat decisiv la golul de 2-0. Cristi Tănase a intrat în partea secundă. Adi Popa și Pîrvulescu n-au făcut parte din lotul lui Ilie Poenaru pentru meci.

  Toate calculele dinaintea acestei etape au fost date peste cap de înfrângerea Chindiei la FC Argeș. Echipa lui Săndoi avea nevoie de victorie la Pitești, dar a plecat învinsă, după “dubla” golgheterului Cephas Malele.

  De cealaltă parte, Clinceni nu s-a lăsat la voia rezultatelor și și-a luat șansa în propriile mâini. Echipa lui Poenaru avea 3-0 cu Dinamo după numai 17 minute. Grigore a redus din diferență, însă “câinii” n-au putut face mai mult. Ehmann a fost eliminat pe final.

  FC Botoșani a prins play-off-ul pentru al doilea an la rând. Moldovenii nu s-au impus la Voluntari, dar au prins primele 6 dupa înfrângerea Chindiei la FC Argeș.( sursa as.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img