Trabucuri, țigări de foi, tutun, narghilele, aparate tutun, foițe JUICY JAY’S, foițe rulat tutun, pipe, accesorii, portofele tutun, scrumiere, brichete, tabachere țigări, arome tutun, filtre țigări, tuburi țigări, umidoare, click (capsule) sunt produsele pe care le poți procura de la magazinul Rio Tabak de pe b-dul I.C. Brătianu nr. 14 de luni până vineri între orele 10 – 18, iar sâmbăta între orele 9 – 15. Pentru alte informații poate fi accesat numărul de telefon 0733 347 224.


Grigore, gazda care vă oferă toate aceste specialități și, în plus, o gamă variată de băuturi alcoolice ce se asortează cu produsele de bază vă îmbie:
„Oferă-le invitaților tăi un bar mobil dotat cu toate accesoriile necesare, personal instruit pentru servire, gama extinsă de trabucuri, țigări de foi, rom, coniac, whisky precum si băuturi la alegere.


Prin gama extinsă și variată de produse și soluțiile de personalizare oferite, venim să întâmpinăm cele mai exigente cerințe cu promptitudine și profesionalism.
Fie că doriți să savurați un rom, un single malt scoțian sau un trabuc dominican sublim, RioTabak creează atmosfera perfectă pentru momentele cu adevărat importante.
Misiunea noastră este să vă ajutăm să vă bucurați de viață, oferind în primul rând calitate și servicii ireproșabile.


Ne puteţi contacta oricând folosind formularul de Contact de pe site-ul www.riotabak.ro, prin email la adresa contact@riotabak.ro, sau direct la unul dintre magazinele RioTabak.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here