Victoria Carei a învins clar miercuri după-amiază pe Viitorul Vetiş, scor 5-1 și și-a asigurat calificarea de pe prima poziție a clasamentului seriei B, în semifinalele Ligii a 4-a.

Careienii așteaptă acum rezultatele din ultima etapă din seria A pentru a și afla adversara din semifinale. A fost o partidă echilibrată doar în prima repriză. Victoria a făcut diferența după pauză când a marcat de patru ori în vreme ce trupa din Vetiș a marcat golul de onoare cu patru minute înaintea finalului.

În ciuda înfrângerii de miercuri, Viitorul Vetiș a rămas pe poziția a 2-a și poate merge în semifinale dacă învinge în ultima etapă pe Sanislău.
Marcatori: Raul Zbona (min. 15, 49), Bakai Balazs (min. ’70), Orosz Engelbert (min. 80), Alex Vereș (min. 86)/Cosmin Anton (min. 86);

CSM Victoria Carei: Eric Mitracica – Veszprem Martin, Griszhaber Bogdan, Orosz Engelbert, Griszhaber Daniel, Daniel Tilinger (cpt.), Lucian Dascăl, Mihai Ghiarfaș, Bakai Balazs, Mihai Istvan, Raul Zbona. Rezerve: Ale Menesi, Bakai Szabolcs, Claudiu Mihale, Holczberger Kristian, Schuller Istvan, Kern Raul, Alex Verș, Krajczar Florin. Antrenor: Marius Botan;

Viitorul Vetiş: Rareș Oșan – Raul Apai, Rareș Mureșan, Luca Feher, Adrian Godja (cpt.), Laurențiu Caba, Nandor Pop, Cosmin Anton, Dan Gavrilescu, Alex Micle, Daniel Sasu.Rezerve: Șerban Palate, Paul Micle, Patric Tamas, Dencsak Kristof, Denis LAzăr, Ionuț Tite, Maris Duca. Antrenor: Cristi Popa;

„Mă bucur pentru victorie în primul rând. În a doua repriză am ieşit mult mai hotărâţi de la vestiare şi s-a văzut la scor. Ne aşteaptă nişte meciuri foarte dificile în următoarea perioadă, dar sper să avem maturitatea necesară pentru a ne atinge cel mai important obiectiv din acest sezon şi anume acela de a fi campioni pe judeţul Satu Mare. Îmi felicit echipa şi le urez băieţilor mult succes în continuare”, a declarat antrenorul Marius Botan.
”O înfrângere dureroasă care a venit oarecum și pe fondul oboselii accumulate în această perioadă de jucătorii noștri. Diferența e cam mare față de ceea ce s-a jucat în teren dar fotbalul e pe goluri și ei au taxat la maxim erorile noastre. Mergem înainte cu capul sus și sper să câștigăm ultima etapă și sa ajungem în semifinale. Pentru noi e foarte important că am pus bazele unui proiect sănătos și cred că în timp rezultatele bune nu vor înceta să apară.” Ne-a spus antrenorul Cristi Popa de la Vetiș.

Altfel, Olimpia Satu Mare câștigă sigur seria A dacă se impune în ultima etapă la Beltiug. Recolta Dorolț are nevoie de cel puțin un punct în confruntarea de vineri cu Talna Orașu Nou pentru a rămâne pe doi în vreme ce Unirea Păulești mai poate ajunge în semifinale doar dacă bate Energia Negrești iar Recolta e învinsă acasă de Orașu Nou.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here