More


  Victoria Carei, Olimpia, Recolta Dorolț și Unirea Tășnad în careul de ași

  =

  Marti după amiază sunt programate semifinalele

  Liga a 4-a n-a prea avut pauză nici măcar de Paști. S-a jucat la foc automat în această perioadă iar în această seară vom avea deja parte de semifinale.

  Practic după ora 20 vom cunoaște numele finalistelor care se vor duela pentru un loc la barajul de promovare în Liga a 3-a.

  Conform rezultatelor din cele două serii, Recolta Dorolț, Olimpia Satu Mare( seria A) , Victoria Carei și Viitorul Vetiș ( seria B) au terminat pe primele două poziții doar că echipa din Vetiș n-a reușit să obțină CIS –ul în timp utill și, conform regulamentului, nu are dreptul de a se bate pentru titlu…În aceste condiții, Unirea Tășnad, locul 3, merge în semifinale și speră la revenirea în eșalonul trei.


  Șediță la AJF
  Chiar dacă era deja clar că vom avea semifinale între Dorolț și Tășnad respectiv Victoria vs Olimpia, conducerea AJF ului a ținut să organizeze o întâlnire cu reprezentanții celor patru echipe .

  Astfel, luni, 3 mai 2021, s-a tras la sorţi pentru desemnarea organizatorilor. Echipele organizatoare vor lua toate măsurile pentru respectarea protocolului medical încheiat între MTS şi FRF. Echipele s-au înţeles în unanimitate asupra brigăzilor care vor arbitra meciurile şi asupra culorilor echipemantelor sportivilor. Baremurile arbitrilor vor fi suportate de către ambele echipe participante la joc. Se va juca cu porţile închise (conform protocolului medical), iar în caz de egalitate se va trece direct la loviturile de departajare.

  Finala campionatului se va disputa pe stadionul Olimpia “Daniel Prodan”, sau pe un teren neutru. La înţelegerea finaliştilor, se poate juca pe orice alt teren din judeţ.


  SEMIFINALE
  Marţi, 4 mai, ora 18:00
  Unirea Tăşnad – Recolta Dorolţ (teren Olimpia)
  A: Vidican Rareş
  A1: Danşa Ciprian
  A2: Kopriva Zsolt
  Obs. Pataki Zoltan
  CSM Victoria Carei – Olimpia MCMXXI (teren Dorolţ)
  A: Kovacs Szabolcs
  A1: Corb Ioan Alexandru
  A2: Soponar Răzvan Ionuţ
  Obs. Borz Ionel

  Finala câştigătoarelor se va juca vineri, 7 mai, de la ora 18:00


  Ce s-a întâmplat în ultima etapă?
  Olimpia Satu Mare a pierdut primul loc în seria A și șansa de a evita Victoria Carei în semifinale după înfrângerea neașteptată de sâmbătă de la Beltiug.

  Galben albaștrii au condus cu 2-1 dar s-au văzut depășiți pe final de ambițioasa trupă condusă de Vasile Boudi. De înfrânfgerea Olimpiei a profitat Recolta Dorolț care a urcat pe primul loc după succesul, 2-0 cu Orașu Nou.

  În seria B, Victoria Carei și-a menajat titularii și a pierdut la scor, 1-5 cu Micula în vreme ce Viitorul Vetiș s-a distrat , 10-1 cu Recolta Sanislau, doar că trupa lui Cristi Popa a ratat participarea în semifinale din cauza dosarului incomplet.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img