More


  Daliana Carei, egal cu campioana!

  - Advertisement -

  A.C.S. Daliana Carei – U. Olimpia Cluj-Napoca   2 – 2  ( 2-1 )

  Marți, 25 mai, pe stadionul Victoria Carei, s-a disputant meciul de fotbal feminin dintre ACS Daliana Carei și U. Olimpia Cluj-Napoca, în cadrul grupei a II-a a Campionatului Național de Fotbal Feminin Junioare U15.

  Un meci în care fotbalistele careiene au fost cel puțin egale campionelor conform scorului, deși prima repriză a aparținut net gazdelor care prin prestație au surprins plăcut suporterii prezenţi la meci.

  Începutul furibund al fetelor careiene avea să se concretizeze în minutul 8 când Alisia Lazea printr-o preluare de manual intră în careu singură și marchează (1 – 0), după 1 minut marcatoarea primului gol nu poate fi oprită în careu decât prin fault și penalty clar, ratat, însă, de Patricia Zdroba.

  Ocaziile neconcretizate ale gazdelor se întrerup în minutul 22 când Delia Linzenbold pe partea stângă după un sprint de 40 metri marchează lângă bară (2 – 0).

  Campioana ripostează după și marchează din fața porții în minutul 29 prin Ana Filip (2 – 1), scor care rămâne neschimbat la pauză.

  Repriza a 2-a aduce un joc de angajament și risipă de energie, iar în minutul 63 un banal henț pe partea stângă aproape de tușă aduce un gol nesperat al oaspeților. Ana Florică aduce o egalare centrând cu boltă iar mingea cade în poarta părăsită de portar! (2 – 2).

  La gazde a intrat în minutul 48 Flavia Balla, iar datorită mizei și rezultatului nu au intrat în joc Pop Mădălina și Toth Diana.

  Lotul Daliana CAREI: Gavriș Andrada (portar), Danciu Alexandra, Molnar Alina, Leașcu Lorena, Ghetina Andrea (fundași), Linzenbold Delia, Todea Denissa, Cheptea Denisa Lakatoș Krisztina (mijlocași), Zdroba Patricia și Lazea Alisia (atacanți).

  Antrenorul Nicușor Jurj: ”Un pic a lipsit și era să fie precum buturuga mică să răstoarne carul mare, pentru echipă important este acumulare de experiență prin joc, mulțumesc pentru sprijin oamenilor de fotbal: Tabi Zsolt, Nintaș Răzvan și Heinrich Ioan care ne-au fost alături. Pe stadionul Victoria Carei s-a respectat motto-ul echipei: Fetele aici și acum vom da totul pentru: Fotbal……DALI ! … Glorie…..DALI!”

  Următorul meci se dispută tot la Carei, în compania Fotbal Feminin Baia Mare, sâmbătă de la ora 18:00.

   

  Blăjean Cristian

   

   

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img