More


  Automobilism / Simone Tempestini s-a impus în Raliul Maramureşului

  - Advertisement -

   

  Campion naţional en titre, Simone Tempestini a câştigat, duminică, Raliul Maramureşului, etapa a patra a Campionatului Naţional.
  Competiția a revenit în circuit după o pauză de 14 ani.
  Un total de 75 de echipaje s-au înscris la această etapă care a avut loc exclusiv pe asfalt, cu o lungime totală a probelor de 142,40 km, notează Agerpres.
  Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) a fost cronometrat cu timpul de 1 h 19 min 14 sec 9/10, fiind urmat de Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), la 2 min 00 sec 8/10, şi de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 2 min 43 sec. Turcii Ugur Soylu/Aras Dincer (Skoda Fabia R5) au ocupat locul patru, la 05 min 46 sec 4/10 de învingători.
  Echipajul Norbert Maior/Francesca Maior (Citroen DS3 R3T Max) a fost nevoit să abandoneze după ce a ieşit în decor în prima probă specială a zilei, într-un moment în care se afla pe locul al treilea.
  Lider în clasamentului general al piloţilor, Bogdan Marişca a câştigat duminică două probe speciale (7, 12), iar Tempestini pe restul de patru. Sâmbătă, fiecare câştigase câte trei.
  Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Betano este Raliul Argeşului, programat pe 11-12 iunie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img