More


  Bronz în Elveția pentru Claudia Cuic-Pop. Naţionala 3×3 a României s-a clasat pe locul al treilea la Voiron

  - Advertisement -

  Echipa feminină de baschet 3×3 a României s-a clasat pe locul al treilea la turneul de la Voiron (Franţa), din circuitul FIBA 3×3 Women’s Series, după ce a fost învinsă de selecţionata Franţei cu scorul de 22-9, sâmbătă, în semifinale.

  Sonia Ursu a reuşit 5 puncte şi o recuperare, iar  sătmăreanca Claudia Cuic 4 p şi 5 rec. Au mai evoluat Anca Şipoş şi Ancuţa Stoenescu.

  În finală, Franţa a învins Spania cu 22-13.

  În grupă, ”acvilele” au învins Israelul cu 19-12 şi Rusia Under-25 cu 21-19, iar în sferturi au câştigat în faţa Poloniei cu 21-19.

  Naţionala feminină de baschet 3×3 a României este calificată la JO de la Tokyo. Conform planului de pregătire, componentele lotului (din care mai fac parte Elisabeth Pavel, Ashley Walker, Florina Stănici, Gabriela Irimia, Alexandra Uiuiu şi Gabriela Mărginean) vor continua pregătirile la Izvorani până în data de 9 iulie, atunci când este programată plecarea la ultima acţiune înainte de intrarea in Satul Olimpic, la întrecerile găzduite de Utsunomiya. Echipa feminina de baschet 3×3 a Romaniei se va alătura delegaţiei olimpice a României în Satul Olimpic, în data de 18 iulie, iar din 24 iulie va intra in focurile turneului olimpic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img