More


  Claudia Cuic lasă CSM-ul pentru campionatul Turciei

  - Advertisement -

  Revenită pe parchet în ianuarie după un an de pauză, Claudia Cuic ( Pop) a evoluat în a doua parte a sezonului pentru CSM Satu Mare. Iar împreună cu gruparea antrenată de Miguel Lopez a cucerit medaliile de argint în Liga Națională și a evoluat în semifinalele Cupei României.
  Claudia a ajuns rapid la nivelul arătat înainte de accidentarea la genunchi și la doar câteva luni de la nașterea fetiței a avut evoluții apreciate , la finalul sezonului Cuic-Pop fiind inclusă în echipa ideală a sezonului 2020-2021.
  Mai mult , în urma evoluțiilor de la CSM Satu Mare, Claudia Cuic a prins și lotul olimpic al României la baschet 3×3.
  Din păcate, Claudia Cuic nu va mai continua și-n sezonul viitor la Satu Mare, aceasta a ales să se întoarcă în puternicul campionat al Turciei. Claudia Cuic a semnat cu Bursa. Sătmăreanca a mai evoluat în campionatul turc pentru Istanbul Universitesi SK, Botas și Galatasaray.
  În sezonul 2020-2021 din Liga Națională de baschet feminin, Claudia Cuic (Pop) a avut 17.5 puncte, 8.7 recuperări, 4.3 assist-uri și 1.6 intercepții pe meci în cele 18 partide în care a fost folosită de antrenorul CSM-ului, Miguel Lopez.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img