More


  Mulțumim Zalăule!

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a evitat in extremis barajul de retrogradare din liga a3-a. Trupa lui Ritli a remizat acasă, 1-1 cu Minaur și avea nevoie de un succes la Șomcuta a celor de la SCM Zalău.

  Iar norocul i-a lovit pe băieții lui Ritli la ultima fază a meciului de la Șomcuta…La 1-1 între Progresul și SCM Zalău gazdele erau salvate doar că în minutul 4 al prelungirilor Vadim Calugher a trimis o torpilă de la 25 m iar mingea s-a oprit în vinclu. Zalăul a câștigat cu 2-1 și agonia de la finalul remizei de la Satu Mare s-a transformat în extaz pe drumul către vestiar al jucătorilor sătmăreni.

  E o salvare de la retrogradare fără glorie, dar e o salvare…Peste ani nimeni nu și va mai aminti că Minaur și a menajat o parte dintre titular pe stadionul Olimpia sau că portarul Gudea a prins tot în fața lui Zsiga &co.

  Rămânem cu mesajul de RESPECT transmis celor de la Zalău care chiar dacă aveau de jucat la Șomcuta un meci fără miză pentru ei, și-au jucat șansa până n prelungiri… Baftă la barajul de promovare celor de la Minaur și mai ales celor de la Zalău, iar elevilor lui Ritli…vacanță plăcută!

  PS. Unii zic să-i transmitem mulțumiri și unui anume domn sătmărean, Gugulaș! :))


  CSM Satu Mare – CS Minaur Baia Mare: 1-1 (0-0)

  Stadionul “Olimpia – Daniel Prodan” din Satu Mare
  Au marcat Raul Ritli (90+1) / Flaviu Ionescu (83 – autogol)
  Arbitri: Claudiu Ștef – Balint Albu (Tg. Mureș), Alin Revnic (Cluj-Napoca). Observatori: Dan Jiga (Bistrița), Leontin Moga (Zalău)
  CSM Satu Mare (antrenori Zoltan Ritli și Tiberiu Csik): Alex Cadar – Raul Ritli, Călin Vădan, Flaviu Ionescu, Mark Nyeki, Istvan Svarczkopf, Rareș Nyilvan, Raul Ziman, Vasile Chitaș, Ervin Zsiga, Cătălin Cadar
  Rezerve: Daniel Illyes – Daniel Osan, Kevin Nyeki, Angelo Simon, Martin Jakab, Denis Bajor, Ioan Băbuț, Marian Zima
  CS Minaur (antrenori Vasile Miriuță, Vlad Ungureanu): Alexandru Gudea – Ciprian Duruș (46, Andrei Hațiegan), Răzvan Lupu, Adrian Popa, Cristian Paul, Valer Giurgiu (58, Șerban Tirla), Denis Matei, Claudiu Vereș, Vasile Pop (46, Cosmin Berindea), Bogdan Minteuan (69, Ionuț Măhălean), Alexandru Pop (46, Adrian Zaluschi). Rezerve neutilizate: Karoly Fila, Eduard Juhasz – Mircea Donca, Paul Nistor.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img