More


  Știai că mopurile cu aburi pot fi folosite și pentru saltele și oglinzi?

  - Advertisement -

  Curățarea suprafețelor poate părea o sarcină dificilă, în special atunci când nu folosești “instrumentele” potrivite. Praful care se acumulează zi de zi, dar și microorganismele care își găsesc locul la tine în casă pot cauza multe probleme de sănătate membrilor familiei.

  Tocmai din acest motiv, îți recomandăm folosirea unor aparate foarte eficiente pentru curățarea întregii case. Mopurile electrice, cunoscute și drept mopuri cu aburi, sunt cea mai bună soluție pentru a întreține spațiile în care locuiești!

  De ce să alegi mopuri cu aburi?

  Sunt nenumărate motive pentru a opta pentru aceste dispozitive inovatoare, în detrimentul vechilor metode de a face curățenie. Față de clasicul mop cu găleată, care implică eforturi suplimentare, folosirea detergenților sau chiar ocazionalele “accidente”, mopurile pe bază de aburi îți garantează o curățenie impecabilă, într-un timp record, fără a depune o muncă substanțială. Astfel, poți economisi timp important, pe care ți-l poți petrece alături de cei dragi!

  Un alt avantaj este versatilitatea acestor aparate de curățat. În funcție de modelul achiziționat, dar și de accesoriile din dotare, există mopuri cu aburi care pot curăța atât podelele și suprafețele verticale, ca ușile dulapurilor, precum și ferestrele, faianța din baie și bucătărie, suprafața activă a hotei, oglinzile și chiar saltelele paturilor sau ale canapelelor!

  Aburul este un agent ideal de curățare. Vaporii nu lasă urme sau pete, elimină murdăria, depunerile de grăsime sau chiar petele persistente, care nu dispar folosind alte metode. În plus, aburul este ideal pentru igienizarea întregii case, eliminând cu succes 99,99% dintre bacterii, microbi sau microorganisme, precum acarienii. De asemenea, aceste dispozitive nu necesită folosirea detergenților sau substanțelor chimice, deoarece singurul agent activ utilizat în procesul de curățenie este apa de la robinet!

  Astfel, mopurile cu aburi sunt răspunsul perfect pentru familiile cu membrii alergici, cu animale de companie sau cu copii mici, care sunt în siguranță, fără riscul de a atinge sau ingesta reziduurile toxice rămase de la unele substanțe chimice periculoase.

  Nu în ultimul rând, lipsa nevoii de a mai folosi chimicale se traduce printr-o economie de bani, pe termen lung. Mai mult, scapi și de nevoia de a mai achiziționa cârpe, mănuși, capete de mop și multe altele, ca să nu mai menționăm și spațiile de depozitare dedicate acestora.

  Cum funcționează modelele de mopuri cu aburi?

  Aceste dispozitive destinate curățeniei sunt inteligent concepute, astfel încât ușurința de utilizare și eficiența acestora elimină cu totul necesitatea folosirii metodelor de curățenie tradiționale. Tot ce trebuie să faci este să pui apă în cuva specială, să aștepți câteva secunde până când aceasta este încălzită și vei fi gata să începi treaba! Poți spune “adio” schimbării apei murdare din găleți, spălării cârpelor, capetelor de mop sau găleților. În plus, suprafețele se usucă imediat, fiind gata de folosire!

  Petele, urmele de grăsime și murdăria vor dispărea de la o singură trecere a mopului cu aburi, fără să fie necesar să insiști. În plus, accesoriile smart îți permit și curățarea suprafețelor dificile sau în spațiile greu de pătruns, precum rosturile gresiei sau elemenții caloriferelor! În doi timpi și trei mișcări, ai parte de o casă imaculată, fără alergeni, uscată și perfect igienizată! Alege mopuri cu aburi și transformă această rutină obositoare într-o sarcină ușoară și plăcută!

  Articol realizat de www.iagency.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img