More


  Victoria Carei n-ar spune NU unei invitații de la FRF

  - Advertisement -

   

  Tot cu 100 de echipe este programată să înceapă ediţia 2021 – 2022 a Ligii a III-a, startul căreia se va da pe data de 28 august.

  Ca în fiecare pauză competiţională, există posibilitatea ca unele grupări să se retragă, iar în cazul în care vor apărea locuri libere, primele echipe care vor fi invitate în Liga a III-a vor fi cele care au participat la meciurile de baraj.
  Chiar dacă şi-a dorit să ajungă în Liga a III-a doar pe teren, Victoria Carei nu ar spune nu unei eventuale invitaţii în liga superioară din partea FRF.
  ”Noi ne-am dori cu siguranță dar e greu de crezut că vor fi atât de multe locuri disponibile în liga a 3-a încât să se ajungă la noi, o echipă eliminată încă în primul baraj. Vom avea în această săptămână o discuție la primărie legat de viitorul echipei și dacă nu vom juca în liga a 3-a atunci pornim cu toate forțele în Liga a 4 a la toamnă și sperăm să câștigăm din nou campionatul” ne-a spus Marius Botan, antrenorul celor de la Victoria Carei.
  Acesta ne-a confirmat că Victoria Carei va participa în noul format al fazei județene a Cupei României dar nu cu seniorii ci cu echipade juniori.
  ”Echipa mare ce a jucat barajul de promovare a intrat într-o mică vacanță dar vom merge cu juniorii în Cupa României. Le dăm și lor șansa de a juca într-o competiție oficială după un an de pauză” ne a mai spus Marius Botan.
  Marius Botan nu a evitat nici subiectul legat de barajul de promovare în liga a 3-a, pierdut cu Real Bradu.
  ”Cu adevărat am avut ghinion că am nimerit chiar cu campioana Argeșului. Au promovat la pas după două victorii clare cu Balotești și fără gol primit. Cred că dacă erau în seria a 10-a a ligii a 3-a sezonul trecut erau în primele cinci. O echipă puternică din toate punctele de vedere și trebuie și noi să încercăm să ajungem la acel nivel” a mai spus tehnicianul careienilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img