More


  Victoria Carei sau Unirea Tășnad?

  - Advertisement -

  AJF Satu Mare

  Azi de la ora 18 se decide campioana Ligii a 4-a la fotbal!

  Campioana județului Satu Mare la fotbal se va decide în această seară pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

  De la ora 18 se vor duela pentru un loc la barajul de promovare în Liga a 3-a, Victoria Carei și Unirea Tășnad, echipele care au ajuns de fapt împreună din seria B în careul de ași și apoi în marea finală!

  Interesantă e poziția celor de la Unirea Tășnad care au terminat abia pe trei în seria B dar au mers în semifinale doar pentru că Viitorul Vetiș (locul 2) n-a avut drept de promovare din cauza dosarului incomplet, lipsa CIS!

  Așadar după partide maraton în semifinale, Unirea Tășnad 3-3 după 90 de minute și 15-14 la lovituri de departajare cu Recolta Dorolț și Victoria Carei, 2-2 cu Olimpia Satu Mare și apoi 6-5 la loviturile de departajare, se vor reîntâlni doar că acum meciul are loc la Satu Mare și nu la Carei ca în grupă.În meciul direct din seria B, Victoria Carei s-a impus cu 2-1 în fața Unirii Tășnad.

  Partida va fi arbitrată de trioul Vidican Rareş, Danşa ciprian şi Soponar Răzvan Ionuţ,
  iar observatori sunt Pataki Zoltan și Constantin Por

  Iată loturile celor două formații:

  CSM Victoria Carei: Eric Mitracica – Claudiu Mihale, Bogdan Griszhaber, Daniel Griszhaber, Engelbert Orosz, Daniel Tilinger (cpt.), Ervin Kiczel, Mihai Ghiarfaş, Balazs Bakai, Istvan Mihai, Raul Zbona,Alex Menesi, Lucian Dascal, Alex Vereş, Bakai Szabolcs, Kristian Hoczberger, Raul Kern, Martin Vezpreni, Florin Krajczar, Nagy Zoltan. Antrenor: Marius Botan.

  Unirea Tăşnad: Vebel Szilard – Marius Bălău, Cristian Schnellenperger, Cătălin Maris, Ervin Suranyi, Claudiu Silaghi, Levente Locse, Mădălin Bolba, Raul Silaghi (cpt.), Cătălin Mărneanu, Cătălin Todorca, Paul Maşlinca, Cristian Ardelean, Valentin Maris, Ştefan Stuleanec. Antrenor: Marius Bălău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img