Mare zarvă a făcut gestul lui Cristiano de la conferința de presă ..Cel cu mutatul sticlelor de cola și cu ridicatul apei plate ca variantă sănătoasă pentru un fotbalist profesionist. Cei de la celebra firmă au și anunțat pierderi de miliarde de dolari și căderi la bursă, de parcă toată planeta s-a uitat la conferința de presă sau a urmărit meciul Portugaliei cu Ungaria…Până la urmă și antireclama tot reclamă e… Și aprospos de gestul lui CR7 …ia să vedem câte milioane de ”coco” face starul portughez din reclamele pe care le face la diferite produse.Toate or fi sănătoase?  Numa zic!.

Pe la noi , antrenorii mai glumeau pe la vestiare cu jucătorii care după meci se hidratau cu răcoritoare și nu cu bere…”Cola bei, cola joci!”…Dar nu mai zicem nimic de bere că se supără și Pogba.

Cât despre Ungaria –Portugalia, la 0-3 n-ar mai fi multe de zis…Doar de apreciat reacția publicului ce a umplut Puskas Arena…Au cântat după meci imnul cu jucătorii și apoi i-au aplaudat pentru efort…Îmi aduc aminte de un meci de prin 90…Eram pe Ghencea la un meci  în preliminariile pentru EURO 92. România era bătută acasă de Bulgaria lui Stoichkov cu 3-0 după ce tricolorii au ratat din toate pozițiile…Ce a făcut publicul cu Hagi, Popescu &co? …I-a înjurat și a aruncat cu roșii…ca să nu zic cu pietre.Noroc că acum le plângem de milă celor din Generația de Aur că n-au loc la VIP.În 90 , după Mondialul din Italia i-am făcut mercenari…Scurtă memorie mai avem…

Cât despre ziua de miercuri, Rusia a dominat și a bătut doar cu 1-0 Finlanda…Era și culmea să-i strice ziua lui Putin. Cine știe ce i spunea lui moș Biden dacă zbornaia lua bătaie de la ”finlandia”!

Florin Muresan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here