More


  Tata Puiu și râsu…

  - Advertisement -

  A trecut deja prima etapă a grupelor de la Euro și până acum am văzut la lucru, cel puțin la un meci fiecare echipă calificată la Euro…Rămânem cu regretul că România nu e la bal și ne întrebăm cu siguranță ce-am fi făcut noi dacă se întâlnea cu parcă și ne-am fi calificat.
  Până să ne dăm noi cu părerea și să privim obiectiv dacă ne ridicam măcar la nivelul Macedoniei de Nord ori a Turciei, echipe bătute deja de două ori, a venit Tata Puiu și ne-a lămurit.

  ”Din păcate, rămânem cu regretul că se putea ca echipa națională să fie la acest turneu final. În primul rând, era o emulație pentru tot fotbalul nostru, pentru jucătorii noștri, pentru suporteri. Sunt convins că echipa națională avea și o prestație bună, nu ne făceam de râs.
  Eu cred, și când spun acest lucru țin cont de calitățile jucătorilor noștri, că echipa noastră națională este peste 6-7 echipe care sunt prezente la acest Campionat European. Echipa noastră putea să joace de la egal la egal și cu Ucraina și cu Austria” ne-a transmis blândul selecționer pupător de cruciulițe, Tata Puiu…Ei bine, chiar așa noi nu ne făceam de râs la Euro pentru că ne-am făcut deja înainte, cu Armenia și Georgia. Tot un fel de Euro dar mai estic așa din fosta URSS. Și ca s-o ținem tot pe a lu Tata Puiu…acum cinci ani când mai aveam ceva națională și pe bancă era chiar generalu Iordănescu , pe când trebuia să fim și noi zmei cu Albania , am dat-o de gard…

  Da , Tata Puiu…nu ne-am făcut de râs cu Arena Națională. Și atât…În rest suntem de râsu curcilor de la mai marii FRF și invitațiile lor la VIP până la aceeași echipă a lui Burleanu ce a dat invitațiile pentru meciul din optimi și prin care conducerea de la Casa Fotbalului vrea să-și ”cumpere” toți votanții de la Adunarea Generală . Adunare Generală care ,culmea, se ține tocmai în ziua marelui meci de pe Arena Națională.

  Da hai să vorbim și de EURO…Italia e superbă și parcă a uitat de catenaccio și a dat o pe fotbal total… Iar Ucraina lui Sheva tare mi-aș dori să meargă mai departe…Știți de ce? Pentruu că…GALBEN-ALBASTRU! HAI OLI!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img