More


  Concluziile lui Gardoș…

  - Advertisement -

  S-a încheiat și EURO 2020 jucat în vara lui 2021. A câștigat ECHIPA Italiei, în vreme ce englezii, inventatorii sportului rege, continuă să viseze din 1966 la un trofeu major. Am scris ECHIPA cu majuscule pentru că, da, acest Euro a fost despre ECHIPE și nu despre individualități, despre vedete…

  Iar poza cu staff-ul lui Mancini spune totul despre ce-a însemnat Italia la acest turneu. Un grup, o forză, o inimă … Felicitări!

  Cât despre rubrica de azi… am apelat la părerea specialistului. Mai precis l-am rugat pe Florin Gardoș să ne scrie două vorbe despre Euro…

  ”Italia a fost echipa care a aratat cel mai bine de la inceput pana la final, spre deosebire de Anglia care in faza grupelor nu a excelat.

  Chiar daca pana in momentul egalarii eram convins ca Anglia va castiga, odata egalati aveam o presimtire ca englezii avand o echipa mai putin experimentata vor gestiona mai rau finalul de joc.

  Per total mi-a placut acest Euro, poate mai mult decat oricare altul. Lumea fotbalului, fie ca vorbim de spectatori, jucatori sau antrenori, avea nevoie de un eveniment sportiv important, fara atatea restrictii. Si ca telespectator a fost frumos sa vezi un stadion plin. Daca e sa spun ceva ce nu mi-a placut, a fost faptul ca anumite echipe au fost avantajate de terenul propriu”. Mulțumim Gardoș și baftă în noul sezon de liga 1!

  Cât despre englezi… finalul e al lui Gary Lineker: „Cred că de acum înainte, Anglia trebuie să găsească o cale de a fi mai ofensivă. Mai curajoasă în posesie, cu mai mulți oameni în atac. Avem talentul ofensiv care să sperie echipele adverse, dar în prezent părem speriați de noi înșine să eliberăm acel talent”, a scris Lineker pe Twitter.

  Atât despre Euro 2020… la anul vorbim despre Mondialul din 2022-Qatar. Și tare mi-e că ne lasă Burleanu&Rădoi iar pe dinafara balului!
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare