Cristian Stan-editor, Blăjean Cristian-foto/tehnic

CSM Satu Mare e încă în căutarea primelor puncte în actualul sezon. După patru etape trupa lui Ritli e singura din seria a 10-a care a pierdut toate meciurile. Și, dacă e să ne uităm și la celelalte nouă serii, alături de CSM Satu Mare, mai sunt alte patru echipe cu cifra ZERO în dreptul punctelor, CSM Pașcani, Sportul Chișcani, CSM Oltenița și Unirea Alba Iulia iar Poli Timișoara a fost exclusă din campionat.

În aceste condiții, conducerea clubului municipal a anunțat că jucătorii și antrenorii au salariile blocate iar ca un prim obiectiv, sătmărenii trebuie să câștige cel puțin trei meciuri din următoarele cinci.

Iar prima ocazie de reabilitare după eșecul rușinos cu Sportul Șimleu, 0-3 acasă, e deplasarea de sâmbătă de la Vad.

Cum s-ar spune, elevii lui Ritli o iau pe Someș în sus pentru a spera la primul rezultat pozitiv.
Adversara de sâmbătă, Someșul Dej atacă meciul de sâmbătă cu un moral bun după primul succes din acest sezon, 2-1, pe terenul satelitului campioanei, CFR Cluj Napoca.

Dejenii s-au impus prin dubla sârbului Dejan Visic. Interesant e că CFR Cluj Napoca a egalat la 1-1 și a ratat un penalty prin Hoban la 1-2.

În primele trei etape Someșul Dej a pierdut acasă, 1-3 și 1-2 cu Minaur și CAO Oradea și 1-4 la Băile Felix.

Pentru partida de sâmbătă de la Vad dintre Someșul Dej și CSM Satu Mare e cunoscut deja numele observatorului de joc, Dinu Bumb, un careian cu buletin de Maramureș ce a evoluat sezoane bune la FC Baia Mare și a trecut pe la finalul carierei și pe la Olimpia Satu Mare.

Altfel, un meci interesant se anunță la Șimleu unde surprinzătoarea echipă condusă de Dacian Nastai va încerca să încurce liderul, Minaur Baia Mare.


La Zalău avem un alt duel interesant între o formație locală ce pornea ca mare favorită la promovare, dar care a pierdut ultimele două meciuri, și Lotus Felix, trupa bihoreană ce ne-a obișnuit cu clasări în prima parte a clasamentului în ultima perioadă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here