More


  3000, 5000 sau 7000 de lei – cât să investești într-o centrală Ariston?

  - Advertisement -

  Cât este necesar să investești într-un echipament de încălzire, pentru a te bucura de o atmosferă confortabilă și armonioasă acasă, indiferent de vremea de afară? Răspunsul variază în funcție de tipul și de suprafața locuinței, precum și de numărul de persoane care vor folosi apa caldă.

  Un lucru este însă clar: pentru a avea parte de cea mai bună calitate pentru un timp cât mai îndelungat, ideal este să alegi echipamente de ultimă generație, realizate de producători de top pe plan internațional. Astfel stau lucrurile cu noile modele de centrala Ariston, pentru care optează tot mai mulți consumatori români.

  Avantajele oferite de o centrală Ariston

  Aceste centrale termice pe gaz se numără printre cele mai cunoscute și mai frecvent achiziționate sisteme de încălzire de pe piața românească, la ora actuală. S-a ajuns aici datorită faptului că, de-a lungul mai multor decenii, renumita companie italiană a investit masiv în tehnologie și a proiectat aparate tot mai prietenoase cu utilizatorul.

  Fiecare model de centrală Ariston este astfel fabricat încât consumatorii să fie mulțumiți pe termen lung. Echipamentele funcționează în tiraj forțat, au implementată tehnologia condensării și sunt prevăzute cu cele mai noi tipuri de boiler încorporat, precum și cu diferite funcții de confort.

  Funcționarea în condensare îi asigură proprietarului un consum redus de combustibil gazos, aspect care se dovedește extrem de important, într-o perioadă cu o evoluție imprevizibilă a prețurilor la energie.

  Puterea aparatelor variază între 18 și 35 de kilowați, astfel încât sunt potrivite pentru a încălzi eficient diferite tipuri de proprietăți, de la apartamente mici până la case ori vile cu suprafața de peste 300 de metri pătrați.

  Proiectate special pentru consumatorii casnici, echipamentele funcționează în regim combinat, asigurând nu numai căldură, ci și apă caldă menajeră în regim instant.

  În plus, produsele realizate de compania italiană se remarcă și prin prețurile permisive, în raport cu calitatea oferită. Indiferent de alegerea făcută, eficiența este garantată. Iată care sunt categoriile de prețuri și cât este recomandat să investești, în funcție de spațiul de încălzit!

  Prețurile noilor modele de centrală Ariston

  Pentru un apartament cu una sau două camere, este suficient să investești suma de aproximativ 3 000 de lei într-un echipament Ariston Clas One System cu puterea termică de 18 kilowați, utilizat doar pentru încălzire, apa caldă menajeră fiind preparată prin intermediul unui boiler extern, achiziționat separat.

  Centrala se amplasează mural și beneficiază de tehnologia One de condensare, precum și de un schimbător de căldură nou și patentat XtraTech, proiectat pentru a garanta fiabilitate. Eficiența absolută ajunge până la 94%. Ecranul LCD cu meniu intuitiv permite setarea ușoară a temperaturii și activarea diferitelor funcții.

  Pentru o locuință cu o suprafață mai mare, de tipul unei case sau a unei vile, se dovedește potrivită o centrală Ariston Genus One System cu puterea de 30 de kilowați, ce poate fi cumpărată pentru suma de aproximativ 7 000 de lei.

  Inovativul Ignition System cu control automat al arderii și al tipului de gaz garantează performanțe constante pe toată durata de viață a cazanului, precum și un control și o siguranță sporite. Există inclusiv posibilitatea de conectare la internet prin senzorul de cameră Cube S Net, astfel încât pot fi controlate cu ușurință toate funcțiile centralei.

  Alege centrala Ariston în funcție de caracteristici și de puterea necesară pentru locuința ta și în acest fel vei beneficia de calitate maximă, indiferent de suma investită!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img