Antrenorul-jucător Vasile Pop nu va mai continua la Oașul Negrești

0
420

Antrenorul jucător al celor de la Oașul Negrești, Vasile Pop ne-a anunțat că nu va mai continua la vicecampioana județului.

”Când am acceptat să vin la Oașul ca antrenor-jucător am spus că obiectivul meu e câștigarea campionatului și promovarea în Liga a 3-a. Cum obiectivul nu a fost realizat mi se pare corect să-mi țin cuvântul dat. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru munca depusă” a transmis Vasi Pop.

Legat de finalul de campionat, Vasi Pop e de părere că titlul nu s-a pierdut neapărat în ultima etapă ci mai degrabă la Vetiș cu acel gol egalizator marcat de Viitorul în ultimul minut.

”A contat mult și accidentarea mea și faptul că nu am putut fi nici pe teren și nici măcar pe bancă. Știu că mi s-a reproșat accidentarea dar asta e viața… Apoi a venit acel eurogol al Vetișului pentru 2-2 … Poate dacă am fi câștigat la Vetiș altfel se juca ultima etapă… Așa a fost greu să batem la 15 goluri la Căpleni. Parcă cei de la Carei au fost mai norocoși că au revenit la Vetiș și au câștigat cu 3-2 iar la Orașu Nou de la 0-3 au făcut 4-4” a mai spus fostul tehnician al oșenilor.

”Cu fair-play, Vasi Pop le urează succes celor de la Victoria Carei la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

” Nu le va fi ușor căci cei de la Cluj au în lot foști jucători de liga 1 sau a 2-a plus că au transferat în iarnă de la Someșul Dej. Dar mi-aș dori ca județul Satu Mare să mai aibe o reprezentantă în liga a 3-a, ar fi benefic pentru juniorii sătmăreni” a mai declarat Vasile Pop.

După un campionat în care am pierdut un singur meci în prima etapă cu Olimpia Satu Mare, după un sezon în care fluierele au mers într-o singură direcție, terminăm la egalitate de puncte cu Victoria Carei, însă diferența o face doar golaverajul, golaveraj obținut in “stilul unidirecțional”!

Cu toate acestea le dorim baftă si mult succes la baraj baieților de la Carei! 🏆

Cu CIS-ul în mână și cu încredere în forțele noastre, începând de azi ne “depunem oficial candidatura” pentru locul 1 în urmatorul sezon! Este și mesajul conducerii celor de la Oașul postat pe pagina oficială de facebook.