La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc la Brașov finalele Campionatului Național de judo rezervat categoriilor U12 și U14.


La start s-au prezentat peste 900 de sportivi de la cele mai importante cluburi din țară.
De la Satu Mare am avut reprezentanți de la CS Unio , antrenori Mihai Terelyi și Ramona Igna și CS Judo Masters, antrenor Pelcz Attila.
Iar reprezentanții cluburilor sătmărene au avut parte de evoluții bune la ambele categorii de greutate.
CSM-Unio Satu Mare a reuşit să obţină două medalii de bronz, ambele la U12. Dihenesz Maya a intrat în concurs la categoria +57 de kilograme, iar în lupta pentru medalia de bronz a învins o sportivă din Bistriţa. Aceeaşi medalie a cucerit-o şi Ema Szilagyi la categoria de 52 de kilograme.
Altfel, la categoria U14, Gyorgy Bettina a pierdut lupta pentru bronz şi încheiat pe locul 5 la +63 de kilograme.
CS JUDO MASTERS Satu Mare a cucerit o medalie de argint la U 14 prin Bandi Sintya la cat.48 kg. ”Sintya a avut patru meciuri, primele două câștigate rapid în 15 secunde . Din păcate în finală a cedat în fața favoritei” transmite antrenorul Pelcz Attila.
Tot la U14, Alexia Timoc a pornit cu mari șanse la titlu însă a pierdut neașteptat primul meci iar apoi chiar dacă în recalificări a trecut fără emoții de toate adversarele aceasta s-a oprit pe locul trei. La U 14 am avut o și pe Ioana Mateș, locul șapte la 57kg.
La U 12 au venit două medalii de bronz prin Andrei Mareș la 50 kg și Alexandra Gândea la 28 kg.
Urmează Cupa României la seniori, competiţie programată pentru două săptămâni la Poiana Braşov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here