Viitorul Vetiș a fost surpriza plăcută a play off ului Ligii a 4-a elite. Echipa pregătită de Cristi Popa, formată în mare parte din juniori sub 19 ani a luptat de la egal la egal cu favoritele de la seniori, Victoria Carei și Oașul dar a făcut o treabă excelentă și la nivelul juniorilor.
Trupa lui Cristi Popa a câștigat la pas campionatul județean și apoi în prima manșă a primului tur al Campionatului National a reușit un 3-0 sec la Aleșd.


După rezultatul de luni echipa din Vetiș e mare favorită și speră să obțină calificarea fără emoții vineri în returul cu Crișul Aleșd.
”Am câștigat clar în turm 3-0 dar asta nu ne asigură deja calificarea. Trebuie să fim cpncentrați să ne respectăm adversarul și să câștigăm și la Satui Mare. La Aleșd au fost peste 400 de spectatori așa că mi-aș dori și la Satu Mare pe stadionul Someșul o asistență numeroasă. Îi invit pe toți iubitorii de fotbal din Satu Mare să ne susțină. Acești copii sunt campionii județului Satu Mare” transmite antrenorul Cristi Popa.
Partida Viitorul Vetiș- Crișul Aleșd se joacă de la ora 18, vineri 10 iunei pe stadionul Someșul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here