CSM Olimpia Satu Mare ocupă poziția a 2-a a clasamentului în seria a 10-a înaintea ultimei etape a sezonului regulat. Iar echipa noastră vrea să rămână pe unul dintre primele două locuri și după meciul cu Lotus Felix pentru a avea avantajul programului mai bun.

Elevii antrenorului principal Tiberiu Csik vor juca sâmbătă la Sînmartin cu Lotus Băile Felix, și doar cu o victorie au șansa de a-și păstra poziția a doua în clasament. Doar că și Lotus are nevoie de cele trei puncte, pentru termina pe poziția a 4-a, ultima ce duce în play-off. Desigur, mai contează și rezultatele din meciurile SCM Zalău cu FC Bihor Oradea, cât și a Gloriei Bistrița-Năsăud la Carei, contra celor de la CSM Victoria.

Rezultatele celor trei meciuri vor decide ordinea finală în serie după sezonul regulat.
CSM Olimpia și-a asigurat deja locul în paly-off, însă contează mult poziția în clasament, în contextul numărului de meciuri, pe care le va disputa pe teren propriu, în play-off. Primele două echipa vor juca cinci partide acasă și patru în deplasare, iar locurile trei și patru jocă doar patru meciuri în fața suporterilor proprii.

„Mă bucur foarte mult, că vin din ce mai mulți sătmăreni la meciurile noastre de acasă. Trebuie să le mulțumim pentru încrederea și atenția acordată, iar pentru asta trebuie să aduce acasă cât mai multe meciuri din play-off. De fapt acesta este obiectivul nosru pentru ultima etapă din sezonul regulat, deci este foarte important să câștigăm sâmbătă. Eu mi-aș dori să terminăm chiar pe primul loc dar pentru asta avem nevoie ca noi să câștigăm și Zalăul să nu piardă cu FC Bihor” – a declarat Tibi Csik, care dintre absenții din ultimele două săptămâni îl are apt de joc doar pe portrul Fila Károly.

„Din păcate ceilalți, din punct de vedere fizic nu sunt încă la același nivel, ca și coechipierii lor” – a mai adăugat antrenorul CSM-ului.

Înainte de ultima etapă al sezonului regulat clasamentul seriei a 10-a arată în felul următor: 1. FC Bihor 37 de puncte, 2. CSM Olimpia 35 (golaveraj 36–16), 3. Gloria 35 (28–12), 4. SCM Zalău 27 (24–19), 5. Lotus 27 (26–22).

„Dintre cele zece serii ale ligii a 3-a doar la noi se luptă încă și în ultima etapă pentru poziții în clasament, ceea ce demonstrează, că participăm într-o serie echilibrată și grea” – a subliniat Tibi Csik.

Meciul Lotus – CSM Olimpia se joacă sâmbătă de la ora 15, toate meciurile ultimei etape din serie vor începe la aceași oră.

Victoria vrea să dea lovitura, la Carei
După înfrângerea neașteptată de la CFR II VCluj Napoca, elevii lui Marius Botan sunt hotărâți să obțină un rezultat pozitiv sâmbătă în fața propriilor suporteri.

Chiar dacă la Carei vine Gloria Bistrița, una dintre favoritele la promovarea în Liga a 2-a, Victoria e hotărâtă șă propfite de avantajul terenului propriu dar mai ales de slăbiciunile arătate de bistrițeni în jocurile din această primăvară.

”Sunt sigur că băieții se vor mobiliza și vor dori să obțină un rezultat pozitiv. Așteptăm suporterii să ne fie alături sâmbătă la ora 15 . Tare mi-aș dori să le oferim o nouă bucurie” ne-a spus directorul Tabi Zsolt.

Cu un rezultat pozitiv în fața Gloriei, careienii le-ar da o mână de ajutor și celor de la CSM Olimpia.

”Sincer noi trebuie să ne ajutăm pe…noi și apoi să ne gândim la alții. Trebuie să strângem puncte pentru a intra în play out de pe un loc care să ne asigure rămânerea în eșalonul trei” mai spune Tabi Zsolt.

Programul etapei a 18-a
Lotus Felix- CSM Olimpia Satu Mare
Victoria Carei- Gloria Bistrița
SCM Zalău- FC Bihor
CSM Sighetu Marmației- Sportul Șimleu
Minerul Ocna Dej- CFR II Cluj Napoca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here