More


  Lămuriri de la ANAF…

  - Advertisement -

  E bine de știut și de luat aminte…Luni, cei de la ANAF au ținut să vină cu precizări legate de verificarea modului de solicitare a banilor de către unele persoane. Metoda e deja cunoscută…pe email. Persoana care folosea, fără drept, o calitate oficială – inspector superior ANAF – și solicita sume de bani în numele instituției folosea o adresa de email care nu aparține ANAF, anafro@europe.com.
  Acesta trimitea oamenilor prin adresa de email un termen limită pentru depunerea banilor, suma solicitată (2178 USD!) precum și metoda de plată: crypto monede.
  ANAF spune că „aceste elemente, nespecifice unei instituții de stat, au dat de gândit contribuabililui, care a contactat administrația fiscală din raza domiciliului, singura acțiune recomandabilă în situația în care orice contribuabil are suspiciuni cu privire la situația fiscală proprie.”
  ANAF anunță că orice persoană care urmează să fie supusă unei verificări va primi un aviz de verificare comunicat cu cel puțin 15 zile înainte de data începerii verificării situației fiscal personale.
  Așa că atenție la neatenție și la falșii ”prieteni ” de la finanțe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare