More


  O nouă țeapă online

  - Advertisement -

  Despre țepele luate de sătmăreni din mediul online s-a scris mult până acum și, cu siguranță, se va scrie mult și de acum încolo. În episodul de azi nu putem vorbi de o țeapă josnică, dar tot țeapă se numește.

  Că tot vine primăvara, o sătmăreancă a dorit să cumpere două perechi de adidași, o pereche pentru ea, una pentru soțul ei. Erau la reducere cu 20 de lei dacă luai două perechi. Zis și făcut, s-a făcut comanda, numai că, imediat ce au ajuns adidașii la Satu Mare, cumpărătorii și-au dat seama că nu sunt numerele cerute. Sătmărenii au sunat, s-au interesat, iar din cealaltă parte li s-a spus că nu au fost pe stoc numerele cerute, dar au trimis cele mai apropiate numere disponibile.

  Față de ce au pățit alți sătmăreni, care au primit adidași rupți și nici nu li s-a mai răspuns la telefon, cei despre care facem vorbire azi sunt norocoși. Dar ca să nu mai luați țepe sub niciun fel, cereți să vi se trimită marfa cu verificare la predare. Aveți șanse mult mai mari să nu luați țeapă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare