Liga a 2-a

tehnicianul sătmărean preia revelația actualului sezon din eșalonul doi

 

Retrogradat din Liga a 2-a cu satelitul neoficial al celor de la FCSB, antrenorul sătmărean schimbă Unirea din Constanța și vine mai aproape de casă la o altă Unirea, din Dej.

Nastai rămâne astfel la nivelul eșalonului doi și preia revelația actualului sezon.

Unirea Dej a încheiat pe locul 6 play-off-ul recent încheiatei ediții din Liga 2. Surprinzător, antrenorul Dragoș Militaru a ales să nu își mai prelungească înțelegerea. Conducerea clubului clujean a ales varianta Dacian Nastai.

Alături de Nastai  este posibil să sosească și câțiva tineri din curtea celor de la FCSB. Nastai a lucrat mult timp în academia vicecampioanei, pregătind echipa U19 și echipa secundă.

„Trebuie să continuăm munca bună făcută de Dragoș Militaru. Nu va fi deloc ușor în condițiile în care au plecat cei mai buni jucători ofensivi, Angelo Cocian și Alex Pop.

Va trebui să găsim și niște jucători tineri, utili, e care să îi încadrăm în echipă. Sper ca Unirea Dej să ofere un contur frumos proiectului. Este unul interesant pentru fotbalul românesc”, a spus Dacian Nastai la Metropola TV.

Mijlocașul sătmărean, Angelo Cocian se pare că va face pasul spre liga 1 acesta fiind ofertat de FC Voluntari în vreme ce Alex Pop a ajuns la noupromovata Oțelul Galați.

Nastai nu pare a avea parte de o primire prea călduroasă la Dej. Supărați pe conducerea Unirii după ce antrenorul Dragoș Militaru a ales să plece de la echipă, fanii au avut un mesaj nu tocmai amical …

”Se pare că  pe zi ce trece profesionalismul , seriozitatea , bazele solide pe care se puneau baza la Unirea Dej dispar încet , încet !!! Ultimele noutăți de la echipa trebuie să le aflam din presa centrală decât să fie comunicat de către clubul nostru !!!

P.S. Cât despre noul antrenor … II urăm bun venit dar totodată îi și transmitem că dacă nu își va face treaba cu seriozitatea va pleca cu tot cu cei care l-au adus !!!

Dejul suntem noi !!! 🤍💙” e mesajul galeriei Brigada Someșană.