More

  Mame penale

  Două mame din județul Satu Mare au fiecare câte un dosar penal după ce aproape că și-au ucis, din prostie, propriile fiice. Toată familia, adică două mame și două fiice, a ajuns la Urgențe după ce s-au spălat pe cap cu detergent pentru oi. Una dintre minore, în vârstă de cinci ani, se află în stare gravă.
  ”Dintre cele patru persoane din aceeași familie, internate sâmbătă, 02.03.2024, pe secția Terapie Intensivă intoxicate cu substanțe organofosforice, bunica, mama și fetița în vârstă de 2 ani sunt stabile, cu o evoluție favorabilă a stării de sănătate și urmează să fie transferate în decurs de 24-48 ore pe altă secție pentru continuarea tratamentului și supraveghere. Fetița în vârstă de 5 ani este în continuare intubată și necesită continuarea tratamentului specific în Terapie intensivă”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean.
  Cele două mame inconștiente s-au ales acum cu câte un frumos dosar și se roagă ca fiicele lor să scape cu viață.
  ”Față de mamele celor două minore, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE