More

    Senatorul Pinocchio minte cu neruşinare în continuare

    valerok

    În campania sa de denigrare a omului de afaceri Mihai Crişan din Vama şi a şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, comisarul şef Constantin Taloş, şi a adjunctului său, comisarul şef Liviu Tăut, senatorul independent şi declarat incompatibil Marian Valer a ajuns să inventeze diverse fapte pentru a-şi atinge scopurile murdare. Astfel, într-o interpelare adresată ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, numitul Marian Valer a ajuns să inventeze inclusiv faptul că omul de afaceri Mihai Crişan l-ar fi bătut cu bestialitate pe un fost comandant al Poliţiei Negreşti Oaş, comisarul şef Vasile Stan, în prezenţa unor şefi din Poliţie, făcând referire la comisarii şefi Taloş şi Tăut. Spre ghinionul senatorului Marian, comisarul şef Vasile Stan neagă întreaga poveste, afirmând că e vorba de “pure invenţii şi aiureli”. Din păcate pentru sătmărenii care l-au ales, la fel de “reale” sunt toate acuzaţiile formulate de senatorul independent şi incompatibil în toate interpelările şi declaraţiile sale politice.

    Bătaie bestială, reclamată în interpelare
    Supărat pe omul de afaceri Mihai Crişan pentru că i-a închis robinetul cu sponsorizări, senatorul independent Marian Valer a început să-l atace prin intermediul unor interpelări răuvoitoare, referitoare la afacerile sale. Pentru a-l înfunda cât mai tare, Marian Valer a ajuns să inventeze diverse fapte grave. A ajuns să susţină că, la un chef, l-ar fi bătut cu bestialitate pe un fost comandant al Poliţiei Negreşti Oaş, comisarul şef Vasile Stan. “În seara zilei de 31.08.2013, după ce a consumat băuturi alcoolice cu anumiţi şefi din poliţie şi cu oameni de afaceri din zonă la restaurantul Casa Cicio din Negreşti-Oaş, numitul Mihai Crişan a solicitat să fie invitat şi comisarul şef Vasile Stan, fost şef al Poliţiei oraşului Negreşti-Oaş, actualmente şef de secţie în Poliţia municipiului Satu Mare, pe care l-a agresat cu bestialitate, lovindu-l cu pumnii până ce a căzut la podea, după care i-a aplicat lovituri cu un scaun peste spate şi peste cap. Afaceristul Crişan nu-l agrea pe poliţistul Stan pentru că acesta nu i-a făcut jocurile ca şi alţi poliţişti din zona Oaşului, unde toţi şefii începând de la oraşul Negreşti-Oaş până la secţiile zonale şi posturile comunale au fost numiţi la recomandarea sa. După incident, comisarul şef Vasile Stan a fost ameninţat şi de agresor şi de şefii săi ierarhici să nu facă public scandalul întrucât va fi dat afară din Poliţie, astfel că acesta nu a formulat nicio plângere, preferând să-şi ia concediu şi să plece câteva săptămâni la un frate din Timişoara, unde şi-a tratat leziunile. Agresiunea asupra poliţistului poate fi confirmată de martori oculari şi de membrii familiei sale”, acuză senatorul Marian în interpelarea intitulată “Protejarea unor infractori periculoşi din zona Oaşului de către şefi din Poliţia Naţională şi Judeţeană”, din data de 28.10.2013, adresată ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe.

    stanComisarul şef Stan neagă bătaia
    Însă minciuna are picioare scurte, chiar foarte scurte. Incidentul invocat de senatorul Marian este negat chiar de aşa-zisa victimă, comisarul şef Vasile Stan. “Nu am fost bătut de omul de afaceri Mihai Crişan. Tot ce scrie acolo e o pură invenţie, nişte aiureli. Nu s-a întâmplat absolut nimic în seara zilei la care se face referire. Nu ştiu la ce surse şi la ce martori se referă senatorul Marian Valer când afirmă astfel de treburi. Repet, e vorba de pure invenţii”, ne-a declarat comisarul şef Vasile Stan în cursul zilei de ieri.
    Chestionat dacă a fost contactat de senatorul Marian Valer înainte de a-i pomeni numele în interpelarea intitulată “Protejarea unor infractori periculoşi din zona Oaşului de către şefi din Poliţia Naţională şi Judeţeană”, comisarul şef Vasile Stan a negat cu vehemenţă. “Nu m-am întâlnit cu senatorul Marian. Nu ştiu de unde a scos treaba asta cu bătaia. Pe mine nu m-a întrebat niciodată despre aşa ceva, căci nu ar fi avut când, din moment ce nu m-am întâlnit cu el”, ne-a declarat comisarul şef Vasile Stan.

    Marian Valer, senatorul Pinocchio
    Având în vedere poziţia comisarului şef Vasile Stan, care neagă cu vehemenţă faptul că ar fi fost bătut de omul de afaceri Mihai Crişan, suntem curioşi ce se va întâmpla cu senatorul independent Marian Valer când, în urma verificărilor pe care le cere cu atâta insistenţă în acest caz, va reieşi că a minţit în mod ordinar. După cum am mai arătat în ziarul nostru, senatorul Marian l-a mai acuzat pe omul de afaceri Mihai Crişan că a încheiat afaceri de peste zece milioane de euro cu SC Electrica SA, iar verificările au scos la iveală că o singură firmă a acestuia a avut un singur contract cu Electrica SA, şi acela cu mult sub valoarea de 100.000 de euro. De altfel, toate acuzaţiile bombă cuprinse în interpelările şi declaraţiile politice ale senatorului Marian sunt la fel de “reale”, existând doar în mintea afectată de ischemii a demnitarului. Păcat că autorităţile statului mai cheltuie încă o căruţă de bani publici pentru a verifica toate acuzaţiile scornite de mintea bolnavă a unui asemenea individ, ajuns din greşeală senator al României.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE