More

    Cuplul Beata Vaida/Adriana Matei, campioane la junioare

    beach

    Campionatele Naţionale de volei pe plajă s-au desfăşurat în acest an la Bucureşti, în perioada 21-31 iulie. La Colosseum Retail Park s-au întrecut sportivi şi sporive la toate nivelurile de vârstă. Acolo unde, la junioare, CSM Satu Mare a obţinut un rezultat excelent.


    Cuplul Beata Vaida – Adriana Matei au obţinut un total de cinci victorii de-a lungul celor patru zile de concurs care le-a adus titlul naţional de junioare şi în acest an. În finală, sportivele pregătite de Adrian Pricop au trecut de fetele din Timişoara, cu acelaşi scor 2-0. 39 de echipe s-au înscris şa junioare, din totalul de 200 participante la toate categoriile de vârstă.
    “Am avut din nou o vară încărcată, cu multe cantonamente şi antrenamente în străinătate, dar acest lucru s-a văzut şi la acest turneu. Am reuşit să ne adjudecăm titlul naţional şi să aducem trofeul la Satu Mare, ceea ce ne face foarte bucuroşi”, a spus antrenorul Adrian Pricop.
    De miercuri până duminică, voleibalistele se vor afla pe nisipul de la Sibiu, acolo unde se vor întrece la Campionatele Naţionale de senioare.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE