More

    CSM Satu Mare, campioană la senioare

    volei

    Timp de cinci zile Sibiul a fost gazda Campionatelor Naţionale de volei pe plajă senioare. Cu doar şapte echipe la start, CSM Satu Mare a câştiga titlul naţional, cu victorii pe linie.

    Cuplul Beata Vaida/Adriana Matei a reuşit o nouă performanţă notabilă pentru sportul sătmărean. Elevele lui Adrian Pricop au avut un an plin de competiţii, dar şi de succese, reuşind să se impună acum şi la senioare. În cele trei meciuri, fetele noastre s-au impus cu 2-0.

    Finala a fost una destul de disputată, dar adjudecată de sportivele de la CSM cu 2-0. Adversare au fost experimentatele Adriana Melniciuc şi Angelica Podină. Prima este campioana naţională en-titre, iar a doua este sătmăreanca noastră care a cochetat şi cu Divizia A 1.

    Şi cum performanţele se obţin cu multă pregătire, Adi Pricop alături de elevele sale vor participa în perioada următoare la Balcaniada U 22 de la Dohian Lake, Macedonia, apoi la Campionatul European din Grecia, Tesaloniki, respectiv la un campionat de ligă naţională, la Skopje.

    „Ne propunem să obţinem o medalie la Balcaniadă Ne-am pregătit şi ne pregătim foarte bine pentru aceasta, nu va fi uşor. Apoi avem Europenele şi turneul din Skopje. Voleiul este viaţa noastră, îl avem în sânge!”, a spus antrenorul Adrian Pricop.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE