More

    Poliţist sătmărean lovit de un individ

    politist

    Un poliţist sătmărean a fost agresat fizic luni, 8 august, în Staţiunea Eforie Nord. Este vorba despre Antim Benchiș, detașat temporar pe litoral. Omul legii a fost lovit de un individ, supărat că nu ar fi fost lăsat să se distreze. Poliţistul necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale.

    Scandal pe litoral
    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că trei echipaje de poliţiști și jandarmi au fost solicitați să intervină în noaptea de duminică, 7 august spre luni, la terasa Onyx din staţiunea Eforie Nord, deoarece muzica era dată prea tare. Supărat foc că nu sunt lăsați să se distreze, unul dintre cei 20 de scandalagii, Dănuț Maican de 34 de ani din Agigea l-a lovit pe poliţist cu piciorul în zona toracelui.

    Invidiul a continuat scandalul
    După ce a fost dus la sediul Poliţiei Eforie, acesta a continuat scandalul, lovind mobilierul din încăpere. Poliţistul s-a apropiat de scandalagiu, momentul în care, bărbatul, l-a lovit cu piciorul în zona feţei. În urma leziunilor suferite, poliţistul necesită pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale.

    Individul, reţinut
    Scandalagiul a fost reţinut, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar luni, Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

    Un alt scandal
    În data de 4 ianuarie 2014 Antim Benchiş a fost protagonistul unei alte scene ca în filme. Aflat la acea dată în serviciul funcţiunii, poliţistul a fost nevoit să scoată pistolul din dotare pentru a-l legitima pe un tânăr care circula pe trotuar cu un bolid de lux fără număr pe faţă.
    Agentul de poliţie i-a spus şoferului să parcheze regulamentar maşina iar când i-a cerut să se legitimeze tânărul a pornit maşina şi a vrut să plece. În acel moment poliţistul s-a pus în faţa autoturismului şi pentru a nu fi rănit a scos pistolul, cerându-i şoferului să oprească maşina şi să scoată cheia din contact. Tânărul de la volan s-a blocat în maşină şi a fost chemată o echipă de jandarmi, care a reuşit să-l scoată din autoturism. Şoferul a fost încătuşat şi dus la Poliţie pentru legitimare. La secţia de poliţie, tânărul a fost amendat cu 1.500 de lei pentru refuz de legitimare, injurii, tulburarea ordinii publice şi cu 600 de lei amendă pentru că a circulat pe trotuar.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE