More

    Țiganii fac legea după bunul plac în piețele sătmărene

    tigari

    Piața Someșul, din municipiul Satu Mare, este notorie din cauza afacerilor care au loc acolo, în ceea ce privește vânzarea ilegală de țigări. O sătmăreancă, păgubită în cursul zilei de ieri, a apelat la ajutorul presei pentru a pune în evidență neregulile care se desfășoară zi de zi în Piața Someșul.

    Sătmăreanca, în vârstă de 39 de ani, aflându-se în trecere în Piața Someșul, a fost atrasă de prețul atractiv pe care o femeie i l-a oferit pentru un cartuș de țigări. Astfel că, aceasta a cumpărat un cartuș sigilat de Jing Ling pentru suma de 70 de lei, pe care era aplicat timbrul de duty free. Mare a fost surpriza sătmărencei când, ajunsă acasă, a găsit în toate pachetele de țigări, țigări umplute cu iarbă uscată în loc de tutun.
    Locuitorii din zona Pieței Someșul mărturisesc că cea care a păgubit-o pe femeie este o tânără, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care este deja renumită pentru astfel de afaceri necinstite cu țigări. De asemenea, aceștia au spus că, cu câteva zile în urmă, o femeie care a pățit exact același lucru și a mers să ceară explicații pentru țigările umplute cu altceva decât cu tutun, a fost bătută de trei dintre țigăncile care își duc traiul în acea zonă.
    Sătmărenii, dar în special locuitorii acelei zone, își doresc să fie ajutați și să se ia măsuri. Acești bișnițari au devenit spaima orașului, oamenii mergând deja cu teamă în piață din cauza întâmplărilor care au loc zilnic în acel loc.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE