More

    “Litoralul pentru toţi” reîncepe în 1 septembrie

    litoral

    “Litoralul pentru toţi” este un program naţional destinat turiştilor care aleg să îşi petreacă sejurul la mare în perioade în care staţiunile sunt mai goale dar totuşi copleşite de soare, beneficiind de reduceri semnificative.

    Programul “Litoralul pentru toţi” s-a desfăşurat în perioada 3 mai-15 iunie iar cea de a doua perioadă se va desfăşura începând cu 1 septembrie până în 30 septembrie. Preţurile încep de la 300 de lei/persoană, pachetele variind între 5 şi 7 nopţi.

    “Programul “Litoralul pentru toți” începe cu data de 1 septembrie, pachetele sunt de la 5 nopți până la 7 nopți în funcție de hotel. Un pachet de 5 nopți la un hotel de 3 stele cu mic dejun începe de la 300 de lei/persoană, asta și în funcție de stațiune, la 300 de lei găsim stațiunile din sudul litoralului – Venus, Saturn iar pentru Mamaia prețurile sunt mai mari cu 10% fiind o stațiune mai solicitată”, a declarat directorul unei agenţii de turism din Satu Mare, Mircea Spătaru.

    Tot mai mulţi sătmăreni aleg să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, numărul solicitărilor pentru bilete fiind considerabil la începutul lunii septembrie, potrivit directorului agenţiei de turism, Mircea Spătaru.

    “Față de anul trecut sunt tot mai multe solicitări pentru litoralul românesc, un număr aproximativ, pot să vă spun 30-40 de bilete la începutul lui septembrie”.

    Comparativ cu alţi ani, turismul intern a avut parte de o dezvoltare iar numărul cererilor când vine vorba despre litoralul românesc s-a dublat ca efect al programului “Litoralul pentru toți”.

    “A avut o creştere semnificativă, chiar s-a dublat numărul cererilor pentru litoralul românesc în special pentru turismul intern în România, aşadar cred că şi pe la anul acest trend se va menţine. ”

    Programul “Litoralul pentru toţi” se bucură de un impact pozitiv fiind la a 6-a ediţie anul acesta şi promite să se desfăşoare şi în anii următori.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE