More

    Manchester United şi Chelsea au avut discuţii preliminare pentru transferul lui Lewandowski

    Rober Lewandovski

    Manchester United şi Chelsea încearcă să profite de situaţia lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen şi au purtat discuţii preliminare pentru transferul polonezului.

    “Robert mi-a spus că nu a primit sprijin, iar antrenorul nu a cerut ca el să fie ajutat în ultimul meci să câștige titlul de golgheter. Nu l-am mai văzut niciodată atât de dezamăgit. Chiar spera ca echipa să-l ajute”, a declarat agentul polonezului, Maik Barthel.

    De altfel, şi Lewandowski a recunoscut că este dezamăgit de faptul că nu a avut parte de sprijinul echipei în tentativa de a deveni cel mai bun marcator din Germania.

    “După ultimul meci, chiar am fost nervos. M-a dezamăgit echipa. Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut în acel moment”, a spus fostul jucător al Borussiei Dortmund, pentru ESPN.

    De aici până la speculaţiile privind o plecare a lui Lewandowski de la Bayern a fost doar un pas. Iar Sky Sports susţine că Manchester United şi Chelsea au testat deja terenul şi ar fi avut o serie de discuţii preliminare pentru a afla dacă exista posibilitatea unui transfer.

    Ambele echipe sunt în căutarea unui vârf, după ce contractul lui Zlatan Ibrahimovic pe Old Trafford nu a fost prelungit, iar Diego Costa nu mai intră în planurile lui Antonio Conte la campioana Angliei.

    În ultimele săptămâni, presa internaţională a scris în mai multe rânduri despre faptul că transferul lui Alvaro Morata la Manchester United este iminent, însă posibilitatea de a-l aduce pe Lewandowski l-ar putea face pe Jose Mourinho să se răzgândească în privinţa spaniolului.

    În cei trei ani la Bayern, Robert Lewandowski a marcat 77 de goluri în Bundesliga, în 96 de apariţii. În ultimele două sezoane, a înscris de fiecare dată câte 30 de goluri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE