More

    FOTOGALERIE. Sătmăreanca Ioana Bran, la loc de cinste. Sătmărenii au votat Gabriel Petrea la Congresul TSD

    Delegația Tineretului Social Democrat Satu Mare, condusă de deputatul sătmărean Ioana Bran, secretarul Camerei Deputaților, a participat la congresul TSD, care s-a desfășurat duminică la Romexpo.

    Ioana Bran a ocupat un loc de cinste în cadrul acestui important eveniment, fiind așezată între președintele Camerei Deputaților și a PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose.

    Sătmărenii au votat realegerea președintelui TSD. Deputatul PSD Gabriel Petrea a fost reales în funcţia de preşedinte TSD, cu unanimitate de voturi.

    Petrea, care a deţinut şi până în prezent şefia organizaţiei, a fost singurul care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte.

    Petrea a fost votat de 2.121 de delegaţi prezenţi la Congresul TSD, printre care și cei din Satu Mare, care s-a reunit duminică la Romexpo, fiind înregistrate două voturi nule.

    Tinerii social democrați sătmăreni, în frunte cu Ioana Bran, și-au exprimat, încă de la început, susținerea față de Gabriel Petrea.

    În cadrul întâlnirii pe care a avut-o în data de 21 octombrie la sediul TSD Satu Mare, Gabriel Petrea, care este și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social, tinerii social-democrați din Satu Mare au votat rezoluția de susținere a lui Gabriel Petrea.

    Președintele Organizației Județene de Tineret, deputatul Ioana Bran, le-a spus colegilor că, sub conducerea lui Gabriel Petrea, TSD a reușit să impună mai mulți tineri în poziții de decizie și că tinerii și-au câștigat dreptul de a discuta de pe poziții de egalitate cu seniorii.

    De asemenea, Ioana Bran i-a invitat pe tineri să vină cu propuneri pentru acțiunea pe care TSD o va face la nivel județean, ”România frumoasă”, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE